Rúra Omnia - 250 x 140 mm

Rúra Omnia - 250 x 140 mm

310/685
57,69 €
52,45 € Zľava
S DPH Na sklade Doručenie do 2 dní
Množstvo

Popis

Jednoduchá a robustná konštrukcia

Používanie systému Omnia je jednoduché a nevyžaduje si žiadnu inštaláciu. Rúra je vyskúšaná a testovaná a funguje takmer na každom sporáku (nie je vhodná na indukčný sporák). Návod na použitie nájdete pod číslom položky na stránke www.frankanafreiko.de.

Materiál: oceľový plech/hliník. Objem: približne 2 litre.

Tri časti

Omnia sa skladá z troch častí. Hliníková forma, v ktorej sú všetky prísady alebo cesto, vyzerá ako okrúhla forma Gugelhupf s otvorom uprostred. Pod ňou sa nachádza špeciálna spodná časť z nehrdzavejúcej ocele, tiež s otvorom uprostred. Hliníkové veko s malými vzduchovými otvormi má dostatočnú výšku, aby chlieb alebo koláč správne vykysol.

Horný a spodný ohrev

Teplo z rúry sa k pečivu prenáša konvekciou a tvar konštrukcie poskytuje horné aj spodné teplo. Špeciálny spodný rám má tvar plechu a vytvára vzduchovú medzeru medzi spodným rámom a spodnou stranou hliníkovej formy. Teplý vzduch vo vzduchovej medzere zohrieva spodnú stranu formy, a tým vytvára spodné teplo. Cez otvor v podstavci aj v okrúhlej hliníkovej forme prechádza teplý vzduch cez konštrukciu, odráža sa na veku a vytvára horné teplo. Nevhodné pre potraviny s vysokým obsahom kyselín a/alebo soli. Nie je možné umývať v umývačke riadu.

Detaily produktu

Parametre

Hrubá hmotnosť
812 g
Objem obsahu
2 l
Hmotnostná šírka
250
Hmotnostná výška
140
Materiál
Aluminium
Čistá hmotnosť
500 g
Veľkosť balenia Najväčšia veľkosť
28 cm
Veľkosť balenia Najmenšia veľkosť
10 cm
Veľkosť balenia Stredná veľkosť
27 cm
Krajina pôvodu
CN
 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)