Napájacia súprava lítiových batérií - II

Napájacia súprava lítiových batérií - II

323/113
2 150,00 €
S DPH Na objednávku Doručenie do 10-14 dní
Množstvo

Ďalšie varianty:

Popis

Sada lítiových batérií je optimálnou kombináciou pre obytné automobily alebo panelové dodávky. Prejdite na lítiové batérie hneď so sadou alebo nimi vybavte nové vozidlo hneď od začiatku. Kombinácia jednotlivých komponentov zaručuje vždy plnú kapacitu a bezpečnú prevádzku vo všetkých klimatických pásmach a v každom ročnom období.

Súprava je navrhnutá tak, aby fungovala ako samostatný systém, ale možno ju pripojiť aj paralelne k existujúcej palubnej elektronike. Skladá sa z lítiovej palubnej batérie MT Li 85, MT Li 105 alebo MT Li 120 v kombinácii s nabíjačkou/kombináciou posilňovača a počítačom batérie (MT iQ Basic). Všetky zariadenia boli vyvinuté spoločnosťou Büttner Elektronik a sú navzájom optimálne prispôsobené. Kombinovaná nabíjačka/booster (BCB 25/20) dodáva batérii nabíjací prúd (20 A), keď je k dispozícii sieť 230 V, a počas jazdy sa automaticky prepína na posilňovacie nabíjanie (25 A). V oboch situáciách nabíjania dostáva jednotka priame informácie z lítiového akumulátora, aby ho mohla optimálne nabíjať. Okrem toho batériu monitoruje počítač batérie, ktorý v interiéri zobrazuje aktuálne dostupnú kapacitu batérie (v % a Ah), ako aj spotrebu prúdu (A) a zostávajúci čas prevádzky.

Súprava obsahuje sadu káblov pripravenú na pripojenie k počítaču batérie, ako aj sadu káblov na integráciu kombinovanej jednotky nabíjačky/boosteru do existujúcej palubnej elektroniky.

Detaily produktu

Parametre

Hrubá hmotnosť
17,1 kg
Hmotnostná šírka
58,5
Hmotnostná výška
39,5
Hmotnostná hĺbka
35,5
Menovité napätie
12 V
Čistá hmotnosť
16,8 kg
Veľkosť balenia Najväčšia veľkosť
59 cm
Veľkosť balenia Najmenšia veľkosť
36 cm
Veľkosť balenia Stredná veľkosť
46 cm
Detail produktu
Batterien müssen fachgerecht entsorgt werden!
Typ
MT Li 105 | BCB 25/20 | MT iQ Basic Pro
Krajina pôvodu
CN
Kapacita
105 Ah
 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)