Solárny panel MT Travel Line - MT-SM 50 TL, 200 W

Solárny panel MT Travel Line - MT-SM 50 TL, 200 W

322/250
789,00 €
S DPH Na objednávku Doručenie do 10-14 dní
Množstvo

Ďalšie varianty:

Popis

Solárne moduly Travel Line - mobilné riešenie!

Mobilné modulové riešenie špeciálne pre cestovné vozidlá v absolútne kvalitnom prevedení - vyrobené v Nemecku. Moduly sú nielen ľahké a skladné, ale vydržia aj najvyššie zaťaženie v tých najnepriaznivejších podmienkach. Výkonné solárne články zaručujú maximálny solárny výkon na malej ploche - optimálne chránené novo vyvinutým, vysoko stabilným, ľahkým zadným materiálom a všité do najlepšej plachtovej tkaniny, ktorá je v súčasnosti k dispozícii v námornom sektore.

Ďalšou novinkou sú priemyselné magnety integrované do tkaniny. Zabezpečujú pevné uchytenie - napríklad na streche dodávky alebo na boku vozidla. Textilný materiál zároveň chráni lakovaný povrch.

Vďaka integrovaným očkám možno solárne moduly pripevniť aj jednotlivo, napríklad pomocou kolíkov na slnečnom mieste alebo zavesiť na strom, zatiaľ čo samotné vozidlo je v tieni. Umožňuje to 10 m dlhý pripojovací kábel. Okrem toho mobilný solárny regulátor (nastaviteľný typ batérie), ktorý je súčasťou každého solárneho modulu, zabezpečuje správne nabíjacie napätie.

Stačí rozložiť solárne moduly Travel Line, zapojiť regulátor nabíjania a pripojiť ho k palubnej batérii prostredníctvom zástrčkového pripojenia - hotovo.

Vlastnosti solárnych modulov Travel Line: Skladací modul s technológiou kryštalických článkov, 10 m pripojovací kábel s univerzálnou zástrčkou, integrovanými očkami a priemyselnými magnetmi + solárny regulátor Travel Line.

Detaily produktu

Parametre

Hrubá hmotnosť
3,8 kg
Dĺžka kábla
10 m
Skratový prúd A
3 A
Napätie otvoreného obvodu V
22,8 V
Hmotnostná šírka
432
Hmotnostná dĺžka
1256
Menovitý výkon WP
50 Wp
Čistá hmotnosť
3,2 kg
Veľkosť balenia Najväčšia veľkosť
74 cm
Veľkosť balenia Najmenšia veľkosť
3,5 cm
Veľkosť balenia Stredná veľkosť
58,5 cm
Denný výkon WH
200 Wh
Typ
MT SM 50 TL
Krajina pôvodu
DE
 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)