Záves spojky Uebler - X21 S
Záves spojky Uebler - X21 S
Záves spojky Uebler - X21 S
Záves spojky Uebler - X21 S

Záves spojky Uebler - X21 S

Uebler
136/020
716,00 €
S DPH Na objednávku Doručenie do 10-14 dní
Množstvo

Ďalšie varianty:

Popis

Nosiče Uebler X21 S a Uebler X31 S sú v súčasnosti najmenšie, najľahšie a najkompaktnejšie nosiče vo svojej triede. Po zložení sa pohodlne zmestia do takmer každého kufra. Vďaka patentovanému systému skladania sa dajú zadné svetlá, koľajnice na bicykle a rám nosiča úplne zložiť a sklopiť.

Maličké rozmery, obrovské pri preprave: Nosič Uebler X21 S bol špeciálne navrhnutý na prepravu e-bikov. Prepravuje 2 bicykle s maximálnou hmotnosťou 30 kg každý. Model Uebler X31 S dokáže prepraviť 3 bicykle s hmotnosťou až 54 kg. Vďaka integrovanému nožnému spínaču je skladanie - aj s bicyklami - mimoriadne jednoduché.

K spojovaciemu zariadeniu prívesu sa pripevňuje pomocou patentovaného rýchloupínača. Zatlačte - zatvorte páku - hotovo. Nosič sa nastaví sám bez ďalšieho nastavovania a na spojovacom zariadení prívesu sedí mimoriadne bezpečne a stabilne. Bicykle sa upevňujú pomocou uzamykateľných a odnímateľných dištančných podložiek do priemeru rámu 75 mm a mimoriadne bezpečného a pohodlného západkového systému pre pneumatiky bicyklov. Koľajnice pre bicykle sú od seba vzdialené až 220 mm, takže aj tie najkvalitnejšie bicykle majú medzi sebou dostatok priestoru.

Držadlo na prenášanie integrované v držiaku evidenčného čísla, držiak na 13-pinovú zástrčku a štandardné zariadenie proti krádeži dopĺňajú vlastnosti nosičov Uebler X21 S, X31 S.

Detaily produktu

Parametre

Farba
striebro
Sekundárna farba
schwarz
Hrubá hmotnosť
16,5 kg
E-bike
Rozsah dodávky nosiča bicyklov
2 Befestigungskrallen
Hmotnostná šírka
119
Hmotnostná výška
77
Hmotnostná hĺbka
64
Materiál
Aluminium
Maximálne kolesá
2
Čistá hmotnosť
13,5 kg
Veľkosť balenia Najväčšia veľkosť
68 cm
Veľkosť balenia Najmenšia veľkosť
26,5 cm
Veľkosť balenia Stredná veľkosť
64 cm
Nosnosť
60 kg
Typ
X21 S
Krajina pôvodu
DE
 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)