Lítium akkumulátoros tápkészlet - II

Lítium akkumulátoros tápkészlet - II

Utazási jármű akkumulátora
323/113
2 150,00 €
Adóval együtt Rendelésre Kézbesítés 10-14 napon belül
Mennyiség

Egyéb változatok:

Leírás

Frissítse vagy utólag telepítse most egyszerűen és biztonságosan. Utazási jármű akkumulátora.

A lítium akkumulátoros tápkészlet ideális kombináció lakóautóhoz vagy furgonhoz. Most váltson lítium akkumulátorokra a készlettel, vagy szereljen fel velük egy új járművet már az elején. Az egyes alkatrészek kombinációja mindig garantálja a teljes kapacitást és a biztonságos működést minden éghajlati viszonyok között és minden évszakban.

A készletet úgy tervezték, hogy önálló rendszerként működjön, de a meglévő fedélzeti elektronikával párhuzamosan is csatlakoztatható. A készlet egy MT Li 85, MT Li 105 vagy MT Li 120 lítium fedélzeti akkumulátort tartalmaz töltő / erősítő és akkumulátor számítógép (MT iQ Basic) kombinációjával. Az összes eszközt a Büttner Elektronik fejlesztette ki és optimálisan egyezteti egymással. A kombinált töltő/erősítő (BCB 25/20) töltőárammal (20 A) látja el az akkumulátort, ha 230 V-os hálózat áll rendelkezésre, és vezetés közben automatikusan átkapcsol az erősítővel (25 A) történő töltésre. A készülék mindkét töltési helyzetben közvetlen információt kap a lítium akkumulátortól az optimális töltés érdekében. Ezenkívül az akkumulátort az akkumulátor számítógép figyeli, amely megjeleníti az akkumulátor aktuális kapacitását (%-ban és Ah-ban), valamint az aktuális fogyasztást (A) és a fennmaradó üzemidőt bent.

A készlet tartalmaz egy telepítő kábelkészletet, amely készen áll az akkumulátorokkal rendelkező számítógéphez való csatlakoztatásra, valamint egy kábelkészletet a töltő és az erősítő kombinációjának a meglévő fedélzeti elektronikába való integrálásához.

Termék részletei

Paraméterek

Bruttó tömeg
17,1 kg
Tömegszélesség
58,5
Tömegmagasság
39,5
Tömegmélység
35,5
Névleges feszültség
12 V
Nettó súly
16,8 kg
Csomagolási méret Legnagyobb méret
59 cm
Csomagolási méret Legkisebb méret
36 cm
Csomagolási méret Közepes méret
46 cm
A termék részletei
Batterien müssen fachgerecht entsorgt werden!
Típus
MT Li 105 | BCB 25/20 | MT iQ Basic Pro
Származási ország
CN
Kapacitás
105 Ah
 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)