Lítium akkumulátor PowerUnit - 85 Ah

Lítium akkumulátor PowerUnit - 85 Ah

A Büttner Elektronik LiFePO4 akkumulátor egyszerű és biztonságos kombinációja egy meglévő integrált akkumulátorral

323/123
1 259,00 €
Adóval együtt Rendelésre Kézbesítés 10-14 napon belül
Mennyiség

Egyéb változatok:

Leírás

Lítium tápegység meglévő integrált akkumulátorral (AGM vagy GEL) kombinálva.

  • könnyű konstrukció
  • lényegesen nagyobb kapacitást
  • lehetséges magas energiafogyasztás
  • Külső hőmérséklet független rendszer
  • a teljes akkumulátorrendszer rendkívül hosszú élettartama
  • végre használja a jármű önellátó

A PowerUnit lehetővé teszi a Büttner Elektronik LiFePO4 akkumulátor egyszerű és biztonságos kombinációját egy meglévő integrált akkumulátorral (AGM / gél / folyékony sav). Mindkét akkumulátorrendszer a mellékelt kábelkészlettel csatlakozik. A rendszert egy speciális akkumulátoros számítógép felügyeli és vezérli. A lítium akkumulátor BMS-éhez (Battery Management System) kapcsolódik, és megakadályozza a meglévő töltőrendszerek további töltését, ha a lítium akkumulátor teljesen feltöltődött, de a töltők továbbra is a beépített akkumulátort használják AGM vagy gél tulajdonságaik miatt. folytassa a töltést. Ezenkívül az akkumulátor számítógép megjeleníti a teljes akkumulátorrendszer fennmaradó teljes kapacitását beltéren.

Előny : Az összes meglévő töltő a járműben maradhat, és tovább működhet. Általában egy új vagy még ép fedélzeti akkumulátor – kapacitástól és típustól függetlenül – telepítve marad, és tiszta tartalék akkumulátorként működik. Akkor használatos, ha a lítium akkumulátor szinte teljesen lemerült, vagy az akkumulátoros számítógép külső körülmények miatt kikapcsolta. A leválasztás rendkívül alacsony hőmérsékleten aktiválódik, vagy amikor a lítium akkumulátort ki kell kapcsolni a rendszer miatt a magas belső hőmérséklet miatt.

Kiegészítő funkció : Ha a járművet nem túrajárműként használják, akkor az akkumulátor számítógépen a gomb megnyomásával állítható be. Ha ez az üresjárati funkció be van kapcsolva, a lítium akkumulátor nincs teljesen feltöltve, de optimális részleges töltési állapotban van. Ez jelentősen megnöveli a LiFePO4 akkumulátor élettartamát.

Tipp : A megnövekedett akkumulátorkapacitás miatti hosszabb töltési idő egy további töltővel kompenzálható. Kompakt töltők 25 A vagy 50 A.

Szállítási terjedelem : Szerelőkészlet LifePO4 akkumulátorral, akkumulátorvezérlő számítógép, telepítőkábel készlet nagy terhelés elleni biztosítékkal.

Termék részletei

Paraméterek

Tengely típusa
Typ 1
Bruttó tömeg
12,9 kg
Névleges feszültség
12 V
Névleges áram
85 A
Nettó súly
11,4 kg
Csomagolási méret Legnagyobb méret
47 cm
Csomagolási méret Legkisebb méret
27,5 cm
Csomagolási méret Közepes méret
34 cm
A termék részletei
Batterien müssen fachgerecht entsorgt werden!
Típus
PowerUnit I
Származási ország
CN
 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)