Komplett hibrid napelemes rendszer - MT 260-2-H

Komplett hibrid napelemes rendszer - MT 260-2-H

Ez a rendszer kombinálható az EFOY üzemanyagcellával.

322/698
Jelenleg nem elérhető

Leírás

Ez a komplett MT-Solar rendszer kombinálható az EFOY üzemanyagcellával. Mindkét rendszer egymással össze van tervezve, és egy egyszerű konnektoros csatlakozással csatlakoztatható.

A rendszert egy akkumulátoros MT 4000-H számítógép vezérli és felügyeli. A vezérlés dönti el, hogy az üzemanyagcella be van-e kapcsolva, és mikor. Figyelembe veszik többek között a villamosenergia-fogyasztást, az akkumulátorkapacitást és az uralkodó időjárási viszonyokat. Ha a napenergia nem elegendő az akkumulátor teljes feltöltéséhez estig, az üzemanyagcella automatikusan elindul. A mindkét rendszer előnyeit optimálisan kihasználó hibrid rendszer gondoskodik arról, hogy mindig legyen elegendő energia a fedélzeten. A komplett szolárrendszerek egy (MT 120-H) vagy két (MT 240-H) MT 120 teljesítménymodullal üzemeltethetők a legmodernebb hőmérséklet-érzékelővel ellátott MPP szolárvezérlővel együtt. Az MT 120-H rendszer ideális kis és közepes méretű járművekhez. Az MT 240-H optimális töltési teljesítményt garantál még nagyobb, egész évben használt járművek számára is. A komplett rendszereket beépítésre készen szállítjuk minden szükséges tartozékkal, de üzemanyagcella nélkül! Rendelje meg a választott üzemanyagcellát külön az 512/513 oldalon.

Felszereltség: Monokristályos (napelemes) modulok 120 Wp MT - napelemes vezérlő MPP - tetőspoiler készlet tartozékokkal - tetőcsatorna - szerviz / elosztó blokk - ragasztókészlet légterelő garnitúrához és tetőcsatornához - kábelkészlet belül / kívül - kábelkészlet EBL-es járművekhez - Összeszerelési útmutató és összeszerelési anyag - Kis alkatrészek - Vezérlővezeték EFOY üzemanyagcellához, akkumulátor számítógéphez MT 4000-H

 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)