Komplett napelemes rendszer MT Flat Light - MT 110 FL

Komplett napelemes rendszer MT Flat Light - MT 110 FL

A Flat Light sorozat kiváló minőségű, abszolút csúcsminőségű napelem modulok közvetlen ragasztáshoz
322/835-1
Elektromosság | GázNapelemek
Jelenleg nem elérhető

Egyéb változatok:

Leírás

Az MT Flat Light Solar ultralapos napelemes rendszerek teljes telepítési tartozékokat tartalmaznak. Minden rendszer kiváló minőségű egyedi alkatrészekkel van felszerelve, kiváló minőségű kivitelben. Minden ultralapos napelem modul egykristályos, nagy teljesítményű cellákkal van felszerelve. Megőrzik magas kimeneti feszültségüket még szélsőséges külső hőmérsékleten is, és magas napi teljesítményt garantálnak még a déli üdülőterületeken is.

A kültéri kábel ellenáll az UV sugárzásnak, és a beltéri kábelhez hasonlóan minden környezeti hatásnak ellenáll. A belső kábelcsatlakozás rendkívül lapos kábelcsatornán keresztül történik. Ez rendkívül alacsony beépítési magasságot biztosít. A napelemes szabályozás is a legmodernebb.

Minden komplett rendszer EBL csatlakozókábel-készlettel is fel van szerelve, így a technika legkorszerűbb.

Komplett napelemes rendszerek felszereltsége : Ultralapos napelem modulok kristálycellás technológiával; Napelemes vezérlő PowerPlus és MT-MPP tetőcsővel; Ragasztókészlet modulhoz és tetőcsőhöz: kábelkészlet; Kábelkészlet EBL-el ellátott járművekhez; Szerelési anyagok; Ragasztási / összeszerelési útmutató.

 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)