Napelem MT Travel Line - MT-SM 110 FL

Napelem MT Travel Line - MT-SM 110 FL

TRAVEL LINE Napelem modulok - a mobil megoldás!

322/852
Jelenleg nem elérhető

Egyéb változatok:

Leírás

Travel Line Solar modulok – a mobil megoldás!

Végezetül, van egy mobil modul-megoldás, amely kifejezetten utazási járművekhez készült, abszolút kiváló minőségben – Németországban gyártva. A modulok nem könnyen és összecsukhatóak, különféle körülmények között is bírják a legnagyobb terhelést. A napelemes napenergia a maximális napenergiával rendelkező kis területeken garantált – optimálisan védve egy új, kiváló minőségű, könnyen használható hordozóanyaggal, és a legjobb földhasználatban használva a tengeri terület korszerű.

Egy másik regény az integrált ipari média a weben. Ha erős megállót keres - lakókocsiban vagy jármű oldalán, akkor megvédheti a textilanyagot a festett felülettől.

Az elvégezhető munkának köszönhetően a riasztómodulok egyenként is elkészíthetők, például a Sonnenplatz lejtőire vagy a fára néző kilátással, ami miatt a jármű egyedül áll az árnyékban. Ezt egy 10 m hosszú csatlakozókábel teszi lehetővé. Ezen kívül a tényleges töltési tartományhoz rendelkezésre áll egy mobil napelemes vezérlő (elemes típusú állítható), amelyet minden napelem modulhoz használnak.

Egyszerűen használja az utazóvezetéket a napelem modulok felszereléséhez, töltse be a töltőt, és csatlakoztassa a csatlakozót az akkumulátorhoz.

A Travel Line Szolármodulok felszereltsége : Összecsukható modul kristálycellás technológiával, 10 m-es csatlakozókábel univerzális csatlakozóval, fordított tengelyekkel és ipari mágnesekkel + Solar Regulator Travel Line.

 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)