Üzemanyagcellás EFOY 150 BT

Üzemanyagcellás EFOY 150 BT

Az EFOY üzemanyagcella kémiai reakcióval termel áramot, tölti a beépített akkumulátort és kompatibilis az összes általános akkumulátormodellel.
73 145
4 999,00 €
Adóval együtt Rendelésre Kézbesítés 10-14 napon belül
Mennyiség

Egyéb változatok:

Leírás

Az EFOY üzemanyagcella kémiai reakcióval termel áramot, tölti a fedélzeti akkumulátort, ezért ideális energiagenerátor az utakon. Teljesen automatikusan, karbantartásmentesen és csendesen működik, és kompatibilis az összes általános akkumulátormodellel. A 230 V-os készülékek inverteren keresztül is használhatók.

  • EFOY vezérlés

Az üzemanyagcella egyszerűen vezérelhető az EFOY alkalmazás segítségével okostelefonon vagy táblagépen keresztül. Nem kell mást tennie, mint csatlakoztatni a Bluetooth adaptert az üzemanyagcellához. Az alkalmazás egy pillantással megjeleníti az üzemanyagcelláról, az üzemanyagpatronról és a csatlakoztatott akkumulátorról szóló összes információt. B. Lehetőség van az üzemanyagszint vagy a napi fogyasztás lekérdezésére, de számos szerviztanácsra is.

  • Teljesen gondtalanul!

Az EFOY akkumulátor teljesen automatikusan tölti az akkumulátort, és nem igényel karbantartást. Bekapcsol, ha az akkumulátort újra kell tölteni, és újra kikapcsol, ha megtelt. Ha az üzemanyagpatron üres, ki kell cserélni. Csavar, csavar, kész!

  • A környezetért

Az EFOY környezetbarát villamos energiát termel. A kémiai folyamat során az elektromosságon kívül csak hulladékhő és vízgőz keletkezik kis mennyiségű CO2-val. Ezért habozás nélkül beépíthető beltérre.

  • Rengeteg energia a legkisebb helyeken is

Az EFOY könnyű és kompakt, így a legkisebb helyeken is elfér. Ideális hely a lakóautóba való beépítéshez például egy hátsó garázs, egy oldalsó rekesz vagy egy pad alatt.

  • Élvezd a csendet!

Az EFOY különösen halk áramot termel, és olyan hangos, mint egy laptop ventilátor. A hangos dízelgenerátorok okozta zajszennyezés a múlté.

  • függetlenség

Az EFOY üzemanyagcellával mindig magánál van saját kompakt áramfejlesztője, és teljesen független az elektromos hálózattól. Az EFOY minden elterjedt 12 vagy 24 voltos akkumulátortípust megbízhatóan, csendesen és környezetbarátan, teljesen automatikusan tölt, akár mobilházban, hajón vagy (kerti) kabinban.


Szállítási terjedelem:
Üzemanyagcella, üzemanyagtartály tartó, szervizfolyadék, üzemanyagtartály tartó heveder, Bluetooth BT2 adapter, külső burkolat, hulladékhő könyök, hulladékhőcső, használati útmutató, szigetelt kipufogócső, CL5 töltőkábel.

Termék részletei

Paraméterek

Bruttó tömeg
11,8 kg
Töltési áram
6,25 A
Tömegszélesség
19,8
Tömegmagasság
27,5
Tömeg hossza
44,8
Maximális töltési teljesítmény
1800 Wh
Névleges teljesítmény
75 W
Névleges feszültség
12 V, 24 V
Névleges áram
6,25 A
Nettó súly
6,9 kg
Csomagolási méret Legnagyobb méret
76 cm
Csomagolási méret Legkisebb méret
30 cm
Csomagolási méret Közepes méret
41 cm
Nyugalmi áram
15 mA
Származási ország
DE
Folyamatos kimenet
75 W
Modell
EFOY 150 BT
Csúcsteljesítmény
75 W
 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(11 hasonló termék)