Bioodor zsíreltávolító - 10 literes kanna

Bioodor zsíreltávolító - 10 literes kanna

Tisztítja és eltávolítja a szagokat mikroorganizmusok segítségével.

450/449
Jelenleg nem elérhető

Leírás

Otthon és úton, a fürdőszobában, a konyhában és a nappaliban a Biodor tisztítószerek fenntartható és környezetbarát módon távolítják el a szagokat. Ugyanez vonatkozik természetesen a lakóautókra és lakókocsikra is.

Mikrobiológiai segítők

A kellemetlen szagokat gyakran a szerves anyagok baktériumok általi lebomlása okozza. Ha nehezen hozzáférhető helyeken felgyülemlik a törmelék, azt a hagyományos tisztító- és fertőtlenítőszerekkel nehéz eltávolítani. A szoba spray-k és illatadagolók csak rövid távú enyhülést nyújtanak, és néha kellemetlen kevert szagokhoz vezetnek. A mikrobiológiai alapú Biodor tisztítószerek közvetlenül a szag okára hatnak. A Biodore-ban található baktériumok a repedésekbe és az illesztésekbe is bejutnak, és eltávolítják a szagtalan szerves maradványokat. Ily módon a szagot okozó baktériumok felfalják az ételt, és jelentősen javítják a higiéniai szintet.

Természetesen kompatibilis

A Bioodor termékek rendkívül hatékonyak és – a vegyi tisztítószerektől eltérően – egyben ártalmatlanok az emberre és a környezetre. Ez teszi a szageltávolítókat számos kereskedelmi és magáncélú alkalmazásra. A benne lévő baktériumok nem patogének, a Biodor nem minősül biocidnek és biológiailag könnyen lebomlik.

Zsírtalanító: Erős zsíroldó, az egész konyhához lakóautóban, kempingben vagy otthon. PH semleges, felhasználóbarát, anyagbarát, gazdaságos a használata.

Termék részletei

Paraméterek

Bruttó tömeg
10,38 kg
H mondatok
Gefahr, H315, H318
Tartalom mennyisége
10 l
Tömegszélesség
22
Tömegmagasság
30
Tömegmélység
18
Nettó súly
10 kg
Csomagolási méret Legnagyobb méret
31,1 cm
Csomagolási méret Legkisebb méret
19,4 cm
Csomagolási méret Közepes méret
23,8 cm
A termék részletei
Biodor
Származási ország
DE
 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)