Szagtalanító Biodor Fresh - 1000 ml

Szagtalanító Biodor Fresh - 1000 ml

Tiszta és biztonságos élelmiszer mikroorganizmusok segítségével.

450/482
12,25 €
Adóval együtt Rendelésre Kézbesítés 10-14 napon belül
Mennyiség

Leírás

Otthon és kirándulások alkalmával, Baden, konyhákban, nappalikban a Biodor takarítója büdös és környezetbarát. A Dasselbe autók és lakókocsik számára is természetes.

Mikrobiológiai segítő

A baktériumok révén az egész területet szerves anyagnak találták. A nehezen elérhető munkák során nehéz megosztani a saját tisztító- és fertőtlenítőszereikkel. A szobanyelv és a leszármazási szortírozó alkalmas rövid távú bélésre és manikűr vezetésére az egészségtelen keverőkhöz. A Bioodor Reiniger a mikrobiológiai alapon közvetlenül a szagteszten szett. A Bioodorban található baktériumok a rítusokban és a madarakban és a jól ismert szerves állományokban is megtalálhatók. Tehát az ételt elpusztító baktériumok javítják és javítják a higiéniai állapotot.

Persze eléggé

A Bioodor termékek az emberek és a környezet számára is nagyon kivitelezhetőek és – vegyszeres tisztítás esetén – egyformán egyértelműek. Ennek eredményeként az állami és magánpályázatok iránti közérdek forog kockán. A benne lévő baktériumok nem patogének, a Biodor nem biozid és biológiailag könnyen lebomlik.

Tisztítás mélyütéssel

  • Friss: Könnyen használható otthon és lakóautóban, tisztításhoz és hatékony dohányzáshoz. Bútoranyagokhoz, kárpitokhoz, kárpitokhoz és szőnyegekhez is alkalmas.
  • Fresh Spray: Gyors tisztítás és gyors tisztítás. A kemping és az otthon minden területére. Alkalmas sport- és szabadidőruházathoz, cipőhöz, textíliához és mindenféle művészethez is.

Termék részletei

Paraméterek

Bruttó tömeg
1,11 kg
Tartalom mennyisége
1000 ml
Tömegszélesség
8
Tömegmagasság
28
Tömegmélység
8
Nettó súly
1,11 kg
Csomagolási méret Legnagyobb méret
28,1 cm
Csomagolási méret Legkisebb méret
7,9 cm
Csomagolási méret Közepes méret
8 cm
A termék részletei
Biodor
Típus
Biodor Fresh
Származási ország
DE
Csomagolás
Flasche
 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)