Kuplungtartó Uebler - i31
Kuplungtartó Uebler - i31

Kuplungtartó Uebler - i31

Az Uebler i21 és Uebler i31 az Uebler által valaha kifejlesztett legkisebb és legkönnyebb hordozók.

Uebler
136/035
940,00 €
Adóval együtt Rendelésre Kézbesítés 10-14 napon belül
Mennyiség

Egyéb változatok:

Leírás

Rendkívül könnyű, összecsukható és összecsukható: Az Uebler i-széria szabadalmaztatott Uebler iQ zárral rendelkezik, amellyel a kerékpártartó kar nélkül, további állítás és szerszámok nélkül rögzíthető a pótkocsi vonószerkezetére. A kar hatásának köszönhetően a tengelykapcsolón lévő tartó kis erőfeszítéssel megerősödik. A tartókeret és a kerékpársínek csak néhány egyszerű lépésben hajthatók össze.

A csomagtartóhoz való hozzáférést a 60°-os vagy 90°-os billentés funkció biztosítja, amelyet egy lábkarral indítanak el.

Az i sorozat kivehető, egy kézzel kezelhető távtartókkal van felszerelve, valamint hegyikerékpárok és elektronikus kerékpárok (e-bike) szállítására kifejlesztett, extra széles formájú sínekkel. A kulcsrendszerrel a biciklitartó és a hordozórögzítő mechanizmus rögzíthető a kuplunghoz.

Alkalmas elektromos kerékpárokhoz: A tartó kis súlya nagyobb hasznos terhelést tesz lehetővé, mint a hagyományos rendszerek.

Az Uebler i21 kifejezetten elektronikus kerékpárok szállítására készült. 2 db kerékpár szállítására alkalmas, egyenként 30 kg-ig.

Az Uebler i31 3 db 54 kg-ig terjedő kerékpár szállítására alkalmas. A beépített lábpedállal mindkét tartó különösen könnyen lehajtható, még kerékpárral is.

Az Uebler i21 90° megnövelt, 90°-os dőlésszöggel kapható, ami lehetővé teszi a csomagtartóhoz való hozzáférést még a nagy csomagtérajtókkal rendelkező járművekben is. Tartalmaz 6 kulcsot a zárható távtartókhoz fogasszíjjal minden keret átmérőhöz.

Termék részletei

Paraméterek

Színes
silber
Másodlagos szín
schwarz
Tengely típusa
Typ 3
Bruttó tömeg
16,5 kg
E-bike
Szállítási terjedelem kerékpárszállító
3 Befestigungskrallen
Tömegszélesség
118
Tömegmagasság
84
Tömegmélység
71
Anyag
Aluminium
Max kerekek
3
Nettó súly
16 kg
Csomagolási méret Legnagyobb méret
80 cm
Csomagolási méret Legkisebb méret
22 cm
Csomagolási méret Közepes méret
69 cm
A termék részletei
E-Bikes
Teherbíró képesség
54 kg
Típus
i31
Származási ország
DE
 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)