Alameda kajak
Alameda kajak

Alameda kajak

A családi vagy sportkajakként is használható Alameda kiterjedt felszerelésével vonzza a ...
61 338
619,00 €
Adóval együtt Rendelésre Kézbesítés 10-14 napon belül
Mennyiség

Leírás

A családi vagy sportkajakként is használható Alameda széleskörű rugalmasságával és kivételes rugalmasságával nyűgöz le. A 3 állítható ülés maximális kényelmet nyújt, amely az öv szabadon lebegő felfüggesztésének köszönhetően nem csak elnyeli az ütéseket, hanem megakadályozza a szükségtelen huzat kialakulását a sérvön. Igény szerint az ülés levehető, és a 3 személyes kajak 2 személyes üléssé válik. A speciális manométerrel ellátott Easy Inflation Systemnek köszönhetően a 3 légkamra egyidejűleg és kiegyensúlyozatlanság nélkül fújódik fel. A hegesztett pályaprofilok, a kivehető bordák és a rendkívül stabil ponyva kiváló menettulajdonságokat és stabilitást garantálnak. Méretek 375 × 93 cm, teherbírás 210 kg, tömeg 19 kg.

Építkezés:
3 fő kamra, 2 cserélhető PVC oldalkamra és levegő PVC padló védő külső borítással, szöveterősítésű burkolat, ponyvapadló, 1 tuskószelep, 3 Boston szelep, 2 sínprofil, permetező burkolatok orron és faron, orr hosszú cipzárral és rugalmas csomagtartó kötelek.

Eszköz:
3 levehető ülés háttámlával, 2 oldalsó fogantyú integrált lapáttartókkal, levehető bordázat, íj és hátsó fogantyú, manométer, javítókészlet, hordtáska és Quickpump akkumulátor ™ (cikkszám: 64 019).

Termék részletei

Paraméterek

Színes
türkis
Bruttó tömeg
23,6 kg
Tömegszélesség
97
Tömeg hossza
374,5
Nettó súly
23,2 kg
Csak kereskedők
Csomagolási méret Legnagyobb méret
78 cm
Csomagolási méret Legkisebb méret
26 cm
Csomagolási méret Közepes méret
50 cm
Teherbíró képesség
210 kg
Típus
Alameda
Származási ország
CN
 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)