LandYachting Útikalauz - Alpok Adria, Olaszország
LandYachting Útikalauz - Alpok Adria, Olaszország

LandYachting Útikalauz - Alpok Adria, Olaszország

LandYachting, egy speciális útikalauz lakóautó-utasok számára.
LandYachting
066/110
Szabadban | szabadidő
27,90 €
Adóval együtt Rendelésre Kézbesítés 10-14 napon belül
Mennyiség

Leírás

Speciális útikalauz lakókocsik és mobilházak utasainak. Most először egyesíti egyben az illusztrált könyvet, az útikalauzt, az életmódkalauzt és a szervizkalauzt. A művészet és kultúra, a konyha, az aktív élet és a legszebb parkolóhelyek 350-400 oldalon kerülnek bemutatásra nagyméretű képek, műholdfotók, légifotók és részletes térképek formájában. Minden ajánlás és parkolóhely pontos GPS-adatokat és egyéb internetes hivatkozásokat, valamint útbaigazítást és megállóhelyet tartalmaz.

A Felső-Bajorország és az Allgäu új kiadása informatív és részletes módon mutatja be a népszerű régiót a mobil utazók számára. München kulturális metropolisza számos hasznos tippet és alapvető információt kínál.

A Bodensee, Schwarzwald & Schwäbische Alb egy újonnan áttervezett és kibővített kiadás, amely a Sváb-tengertől mély fenyőerdőkön át az Alb-fennsíkra vezet. Az út Németország háromtagú háromszögének kedvelt üdülőrégiójához vezet – Stuttgarttól a Fekete-erdőn és a Sváb-hegyen át Németország legnagyobb taváig. A kötetet ausztriai és svájci kirándulások teszik teljessé.

Az Olaszország - Alpok - Riviéra című kötet az észak-olasz tavaktól Európa legmagasabb csúcsaira és a Cinque Terrére vezet. Az út az észak-olasz tavaktól, például a Maggiore-tótól vezet a gyönyörű piemonti borvidékhez.

Az átdolgozott és kibővített olasz Alpok-Adria régió Dél-Tiroltól Merano és Vinschgau gyönyörű fürdővárosaival a Dolomitokhoz és a Garda-tóhoz vezet. Továbbutazunk Velencében és az Adriai-tenger partján a Pó-deltától Velencén át Triesztig.

Norvégia kötete Dél-Norvégia gyönyörű homokos strandjaitól a fjordok híres táján keresztül vezet a világhírű atlanti útvonalon Trondheimbe. Haladjon tovább a híres Lofotenon keresztül az Északi-fokig az orosz határig.

Olaszország, Toszkána és Elba kötete Toszkána északi részétől Pisa, Firenze és Siena legfontosabb kulturális városaiba vezet. A Chianti borút mentén Greve-től Montepulcianóig. A tengerparton Carrarától a Barrat-öbölön át a Maremmáig tart – ott van Elba szigete is.

Algarve (P) zenekar nagy formátumban

Az algarvei homoktól az algarvei sziklán át a nyugati partra és a hegyvidéki hátországba, beleértve az utazást Franciaországon és Spanyolországon keresztül. Kutatva az interneten, rengeteg aktív tippet, bennfentes tippet és ajánlást a szabadidős és kulináris élvezetekhez. A nagy parkolóhely-kalauz a legtöbb parkolóhelyet mutatja. Téli akciókkal és részletes térképekkel.

Termék részletei

Paraméterek

Bruttó tömeg
814 g
Tömegszélesség
17,1
Tömegmagasság
23,7
Tömegmélység
2,2
Nettó súly
814 g
Csomagolási méret Legnagyobb méret
23,7 cm
Csomagolási méret Legkisebb méret
2,1 cm
Csomagolási méret Közepes méret
17,2 cm
Úti cél
Alpen Adria, Italien
Származási ország
DE
 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)