Csomagtérajtó rovarvédő függöny - VW T5/T6 California és Multivan

Csomagtérajtó rovarvédő függöny - VW T5/T6 California és Multivan

pontosan illeszkedik a test kivágásához

500/577
289,00 €
Adóval együtt Rendelésre Kézbesítés 10-14 napon belül
Mennyiség

Leírás

A Hindermann tovább optimalizálta a jól ismert rovarvédő függönyöket, hogy az olyan zavargók, mint a szúnyogok és a legyek kívül maradjanak, és nő az életkomfort. A Hindermann rovarhálók minden járműtípushoz pontosan igazodnak a karosszéria kivágásához, és mindig lefedik a teljes nyílást. A hátsó ajtók alsó széle mentén vezetőcsík van rögzítve zárásként.

Minden változat többirányú cipzárral rendelkezik, kívül-belül működtethető, és könnyű hozzáférést tesz lehetővé. Ők is származnak. B. A hátsó ajtófüggöny cipzárai úgy vannak elhelyezve, hogy a hátsó ablak kényelmesen nyitható legyen belülről, vagy úgy, hogy a gázpalackszekrényhez vagy tárolóhelyhez kívülről is hozzá lehessen érni anélkül, hogy a teljes területet ki kellene nyitni.

Anyaga : Teljesen kötött, nem gyúlékony poliészter szövet, nagyon jó külső kilátással és jó légáramlással. A napsugarak akár 65%-át védi, így jelentősen csökkenti a járműben a hőfelhalmozódást.

A hátsó ajtó összeszerelése : A csuklópántos rögzítés nagyon egyszerű és gyors a mágneses rögzítésnek köszönhetően. Nincs cipzár, nincs tépőzár. A függönyök pedig ugyanolyan gyorsan lehajthatók. Vezetés közben is rögzítve maradhatnak. Nincs szükség a bővítési helyzet módosítására. A VW T5 / T6 csomagtérajtó képernyője mágneses rögzítéssel is rendelkezik. Csak az öntapadó megfelelőt kell az ajtóbélésre ragasztani. A zsanér ezután mágnescsíkokkal rögzíthető. Egy öntapadó megfelelőt is mellékelünk.

Tolóajtó beépítése : Mágneses rögzítővel vannak rögzítve. Nincs szükség beállításra. Minden változat többirányú cipzárral rendelkezik, amely kívül-belül működtethető.

Termék részletei

Paraméterek

Színes
schwarz
Tengelyes járműmodell
Fahrzeugmodell 8
Bruttó tömeg
1,6 kg
Járműmodell
VW T6, Multivan, 2015 – ..., VW T5, Transporter, 2003 – 2015, VW T5, California, 2003 – 2015, VW T6 (auch T6.1), Transporter, 2016 – ..., VW T6, California, 2015 – ..., VW T5, Multivan, 2003 – 2015
Nettó súly
1,5 kg
Csak kereskedők
Csomagolási méret Legnagyobb méret
35,9 cm
Csomagolási méret Legkisebb méret
6,7 cm
Csomagolási méret Közepes méret
29,6 cm
Származási ország
DE
Tető alakja
H1 – Normaldach
Változat
Heckklappe
 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)