TV alphatronics SLA-22 DBSAI+H, 12/230 volt
TV alphatronics SLA-22 DBSAI+H, 12/230 volt
TV alphatronics SLA-22 DBSAI+H, 12/230 volt
TV alphatronics SLA-22 DBSAI+H, 12/230 volt

TV alphatronics SLA-22 DBSAI+H, 12/230 volt

Az egyedülálló hangminőséggel rendelkező SLA sorozat immár Android 9.0-val, Netrange SMART TV portállal és integrált 64 GB-os merevlemezes rögzítéssel rendelkezik.

alphatronics
70 263
MultimédiaTévé
Jelenleg nem elérhető

Leírás

A DSBAI + H változat SLA sorozata, amelyet továbbra is egyedülálló hangminőséggel fejlesztenek, mostantól Android 9.0-val, a Netrange SMART TV portállal és integrált 64 GB-os merevlemezes rögzítéssel rendelkezik.

Az Android 9.0-nak köszönhetően könnyedén választhat az alkalmazások széles skálájából. Az integrált böngészőnek köszönhetően a szörfözés gyerekjáték. Az új, személyre szabott Netrange SMART TV portállal az SLA line + még nagyobb választékot kínál az érdekes tartalmak közül – olyan streaming szolgáltatások állnak rendelkezésre, mint a Netflix, az Amazon Prime vagy a Disney+. Újdonság a HbbTV funkció is, amely további információkkal szolgál a tévéműsorról és a szoftver interneten keresztüli frissítésének lehetőségéről.

Az SLA termékcsalád 22", 24" és 27" képernyőméretben érhető el. A Bluetooth 5.0 alphatronics modullal a TV nem csak hangjelet tud küldeni Bluetoothon keresztül, hanem mobiltelefonról zenét is lejátszhat a tévén.

Az új SLA sorozat hangminősége lenyűgöző: a lakóautó helyzetére optimalizált hangminőségű integrált, sugárzó hangszóróknak köszönhetően a készülékek autentikus, telt és gazdag hangzást visznek a járműbe. Mostantól zenét másolhat át okostelefonjáról a TV-re, és nagy teljesítményű hangszórókkal játszhatja le zenéit. Külön kiemelendő, hogy mostantól minden modell 64 GB állandó memóriával rendelkezik a kiválasztott tévéműsorok rögzítéséhez. A DVB-T AN 5 antenna továbbra is minden modellhez tartozik. Az Alpahtronics a Blu-Ray lejátszóval felszerelt SLA-27 BBSAI + H készüléket kínálja a rendkívül magas képvisszaadási követelményekhez.

Jellemzők:

Új hármas tuner (DVB-S / S2, DVB-T / T2, DVB-C CI +-val) nagyfelbontású televízióhoz (HDTV), jobb oldali bemenet a DVD lejátszóhoz, szélesvásznú LED kijelző, Bluetooth 5.0 modul

Bemenetek / kimenetek:

TV tuner, 2 x HDMI / ARC csatlakozás, AV bemenet, AV kimenet, fejhallgató, YPbPR csatlakozás, digitális koaxiális kimenet, RJ45, 2 x USB csatlakozás, közös interfész (CI+)

 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)