TV alphatronics T-22 SBI+, 12 / 230 volt

TV alphatronics T-22 SBI+, 12 / 230 volt

A T-Line SBI + a legmagasabb szintű tökéletességet kínálja vékony kialakításban. A kiváló minőségű felületnek köszönhetően...
alphatronics
70 277
MultimédiaTévé
Jelenleg nem elérhető

Leírás

A T-Line SBI + a legmagasabb szintű tökéletességet kínálja vékony kialakításban. A kiváló minőségű "vágott ezüst" színű felületnek köszönhetően ez a vonal harmonikusan illeszkedik a környezetébe. A különösen vékony keret rendkívül kis méreteket tesz lehetővé mindkét képernyőmérethez. A T-Line SBI + beépített Bluetooth alphatronicsSound modullal is rendelkezik (Bluetooth 4.2-es verzió). Az alphatronicsView szélesvásznú LED-kijelző tökéletes kilátást biztosít minden látószögből (178 ° H / 178 ° V) - rendkívül alacsony energiafogyasztás mellett; mindkét modell rendelkezik egy beépített hármas tunerrel (DVB-T2 H.265, DVB-S2 és DVB-C) CI + bővítőhellyel a fizetős TV-hez. Ezen kívül a készülékek Basic Smart funkcióval (Linux operációs rendszer) vannak felszerelve. Az internetes szörfözést az integrált böngésző teszi lehetővé, és számos alkalmazás áll rendelkezésre. A Miracast és a DLNA segítségével az adatok vagy a képernyő tartalma átkerül okostelefonjáról/táblagépéről a TV-re. DVB-T AN5 pólusantenna (cikkszám: 72 391) az optimális DVB-T vétel érdekében a csomag részét képezi.
Jellemzők:
Tápellátás 12/230 volt, Full HD (22"), 16,7 millió kijelzőszín, PAL / SECAM, teletext, DivX fájllejátszás, MP3, JPEG (USB-n keresztül), tápkapcsoló, PVR funkció szoftverfrissítéssel utólag beépíthető.
Bemenetek / kimenetek:

Antenna, 2 x HDMI, USB, fejhallgató, YPbPr csatlakozás, AV bemenet, AV kimenet, digitális koaxiális kimenet, közös interfész (CI +).

 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)