Részsátor Cirrus North - 400 x 275 cm

Részsátor Cirrus North - 400 x 275 cm

Klasszikus dizájn és átgondolt levegőrendszer kombinálva egy utazási napellenzővel.

075/400
Jelenleg nem elérhető

Leírás

A Cirrus North a klasszikus Isabella dizájn, a kiváló minőségű anyagok és az IsaAir levegőrendszer kombinációja. 275 cm-es szobamélységével és függőleges oldalfalaival a Cirrus North bőséges helyet kínál az egész családnak. A napellenző több mint kétszeresére növelhető, ha a jobb vagy a bal oldali kiegészítőket adjuk hozzá. Az IsaAir levegőrendszer csak egy felfújási ponton van feltöltve levegővel. Minden tömlőelemet egy csatlakozórendszer és egy csatlakozószelep köt össze. A szelepen lévő kapcsoló jelzi, hogy a két tömlő közötti csatlakozás pillanatnyilag nyitott vagy zárt. Ha mindkét szelep ki van kapcsolva, vészhelyzet esetén le lehet választani a tömlőt anélkül, hogy a sátor többi része levegőt veszítene.

Elülső fal nagy tetővel, hogy védjen az esőtől rossz napokon. A nagy fóliaablak sokkal több fényt biztosít a napellenzőben. Függönykészlet a kényelmesebb légkörért.

Oldalfal felfújható tömítésekkel a lakókocsihoz. Két nagy szellőző ablak mindkét oldalon szúnyoghálóval. Cipzáros záródás a napellenző meghosszabbításához.

Tető világos szegmensekkel (átlátszó ablakfóliák nélkül), több fényt biztosít a napellenzőben.

Csatlakozás: IsaAir levegő rendszer

Anyaga: Az elülső és oldalfalak könnyű, robusztus és légáteresztő "akril anyagból 295 g / m2" (100% akril). Kívül bevonatos tető (Isaroof Light 240 g / m2).

Csomag mérete: Sátor: 119 x 34 x 57 cm, egyéb karton kiegészítők: 119 x 20 x 25 cm

 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)