Utazási napellenző Lago - Gr. 14, áramkör 941-970 cm

Az elülső falfelek cserélhetők. Veranda hatás az elülső falban.

070/112
Jelenleg nem elérhető

Leírás

Sokoldalú felhasználás, opcionálisan oldalfalakkal vagy anélkül.

A tetszetős 5 részes modell nem hagy kívánnivalót maga után a felszereltség és a kényelem terén. Az elülső falban lévő ablakszárnyak védenek a nem kívánt megjelenés ellen. Az elülső fal viharos feszültsége biztonságos megerősítést tesz lehetővé.

Levehető homlokfal és oldalfalak . Osztható elülső fal. Az elülső falfelek cserélhetők. Elülső fal gördülő bejárati ajtóval és tornáccal. Az elülső fali ablak cipzáros ablakszárnyakkal zárható. Elülső fali ablak függönnyel. Függesztett felfüggesztés felfüggesztő csövön keresztül. Varrás a vízszintes rudak (opcionális) rögzítéséhez az ablakok alatt az elülső és az oldalfalban.

Oldalfalak nagy gézablakokkal. A gézablak cipzáras dombornyomott fólialappal zárható. Mindkét oldalfalban oldalra hajtható bejárati ajtók. Jobb oldalfal dupla szélsarokkal (aerodinamikus lakókocsikhoz alkalmas).

SHS csövekkel felszerelt tető a sátor gerincrúdjainak csavarmentes rögzítéséhez (a Vario klip elemei kérésre rendelhetők). Állandó magas oromfalú szellőzés.

Anyaga: A sátortető és az oldalfalak mindkét oldalon kiváló minőségű PVC bevonatú poliészter szövetből készültek, rendkívül szakadásálló, teljesen mosható és könnyen ápolható. Elülső fal, beleértve a Trailtex ablakszárnyakat. A trailtex anyag könnyű, áttetsző, légáteresztő és mosható.

A rudak nem részei a csomagnak, kérjük, külön rendelje meg.

 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)