Sun-Blocker Side TO 1200-hoz, hosszabbítás 2,5 m

Sun-Blocker Side TO 1200-hoz, hosszabbítás 2,5 m

Speciális verzió TO 1200-hoz.

90 018
234,00 €
Adóval együtt Rendelésre Kézbesítés 10-14 napon belül
Mennyiség

Leírás

A napellenzők függőlegesen lefelé nyújthatók, de ferdén is nézhetők, hogy nyitottabb területet érjenek el. A rugalmas szalagok felülete nyitva marad.

Közepes magasságú (2,25 - 2,49 m), speciális változat az 1200-as sorozat összes napellenzőjéhez, 2,5 m-es meghosszabbítással.

Thule blokkolók

Az intelligens blokkolók nemcsak további magánéletet teremtenek a napellenző alatt, hanem verziótól függően védik a napot, az esőt, a szelet és a kíváncsi tekinteteket is. Könnyen rögzíthetők, és szabadon kombinálhatók egymással, hogy optimális, személyre szabott védőterületet alakítsanak ki. A napellenzők áttetsző hálóból állnak, és oldal- és előlapként is kaphatók. A szélálló PVC-ből készült eső- és látásgátlók oldal- és előlapként is kaphatók. Az esőernyők nagy ablakkal rendelkeznek. Minden oldalrész univerzálisan alkalmas bal és jobb oldalra. Felszerelésük integrált csőszalaggal ellátott feszítőrudakkal történik, az elülső részek a napellenző elejére vannak húzva. Mindkettő egyszerű fűzőlyukakkal van a támasztólábakhoz rögzítve.

a használat

A Thule Blocker többféleképpen kombinálható, egészen egy komplett sátorig, könnyű napellenzővel. Az egyes típusok akár együtt is használhatók, így az egyéni igényekhez tökéletesen illeszkedő privát terület jön létre. Minden egyes alkatrész a Thule EasyLink és a Thule QuickFit napellenző sátrakkal együtt is használható.

A napellenző kazetta alsó szélétől a padlóig mérve

Termék részletei

Paraméterek

Szerelési magasság
225 – 244 cm
Részlet
2,5 m
Bruttó tömeg
3,8 kg
Nettó súly
3,3 kg
Csak kereskedők
Csomagolási méret Legnagyobb méret
134 cm
Csomagolási méret Legkisebb méret
12 cm
Csomagolási méret Közepes méret
14 cm
Típus
Thule Sun Blocker G2
Származási ország
BE
Sátor mérete
M
 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)