Rain-Blocker G2 Side TO 8000-hez, bővítés 2,75 m, magasság XXL

Rain-Blocker G2 Side TO 8000-hez, bővítés 2,75 m, magasság XXL

Könnyű oldalfal nagy ablakkal, az 5-ös, 6-os, 8-as és 9-es sorozatú napellenzőkhöz kapható.

90 036
295,90 €
269,00 € Kedvezmény
Adóval együtt Készleten Kézbesítés 2 napon belül
Mennyiség

Leírás

A Thule esővédők szélállóak és nagy ablakokkal rendelkeznek. Függőlegesen vannak felszerelve, és lefedik a megfelelő területet a padlóig.

Bal és jobb oldalon egy univerzális könnyű oldalfal nagy ablakkal, vízálló PVC-ből RAL 9002 színben. Az összeszerelés feszítőrúddal és a padlón lévő merevítéssel történik. A Rain Blocker minden 5-ös, 6-os, 8-as és 9-es sorozatú napellenzőhöz elérhető. Feszítőrúddal és rögzítő gumikkal szállítjuk.

Thule blokkolók

Az intelligens blokkolók nem csak további magánéletet teremtenek a napellenző alatt, hanem változattól függően védik a napot, az esőt, a szelet és a kíváncsi tekinteteket is. Könnyen rögzíthetők, és szabadon kombinálhatók egymással, hogy optimális, személyre szabott védőterületet alakítsanak ki. A napellenzők áttetsző hálóból állnak, és oldal- és előlapként is kaphatók. A szélálló PVC-ből készült eső- és látásgátlók oldal- és előlapként is kaphatók. Az esőernyők nagy ablakkal rendelkeznek. Minden oldalrész univerzálisan alkalmas bal és jobb oldalra. Felszerelésük integrált csősínnel ellátott feszítőrudakkal történik, az elülső részek a napellenző elejére vannak húzva. Mindkettő egyszerű fűzőlyukakkal van a támasztólábakhoz rögzítve.

a használat

A Thule Blocker többféleképpen kombinálható, egészen egy komplett sátorig, könnyű napellenzővel. Az egyes típusok akár együtt is használhatók, így az egyéni igényekhez tökéletesen illeszkedő privát terület jön létre. Minden egyes alkatrész a Thule EasyLink és a Thule QuickFit napellenző sátrakkal együtt is használható.

A napellenző kazetta alsó szélétől a padlóig mérve

Termék részletei

Paraméterek

Színes
grauweiß
Szerelési magasság
285 – 304 cm
Részlet
2,75 m
Bruttó tömeg
5,8 kg
Nettó súly
5,5 kg
Csomagolási méret Legnagyobb méret
134 cm
Csomagolási méret Legkisebb méret
12 cm
Csomagolási méret Közepes méret
14 cm
Típus
Thule Rain Blocker G2
Származási ország
BE
Sátor mérete
XXL
 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)