PowerPack Basic BCB-vel 25/20

PowerPack Basic BCB-vel 25/20

A BCB 25/20 szükség szerint be van kapcsolva

322/680
975,00 €
Adóval együtt Rendelésre Kézbesítés 10-14 napon belül
Mennyiség

Leírás

A PowerPack Basic a meglévő alapvető elektronikával párhuzamosan telepíthető bármely túrajárműbe. Hálózatra (230 V) csatlakoztatva a BCB 25/20 további 20 A-t szolgáltat. A BCB vezetés közben boost üzemmódban működik. Igény szerint bekapcsol, 25 A-es töltőáramot igényel, a szükséges töltési feszültségre szabályoz (állítható akkumulátortípus) és optimális IUoU karakterisztikával tölti a nedves, zselés, LiFePO4 vagy AGM akkumulátorokat. Garantált állandó töltőáram az "Euro 5" és "Euro 6" járművekhez. A mellékelt MT iQ Basic akkumulátorcsomag egyetlen gombnyomással megjeleníti a maradék akkumulátorkapacitást, az aktuális energiafogyasztást és az aktuális töltöttséget.

Könnyű telepítés: A készlet nagy terhelésű relét (80 A) tartalmaz kábelkészlettel. Ez azt jelenti, hogy a BCB és az akkumulátor számítógép nagyon egyszerűen telepíthető, még a már telepített elektromos egységgel (EBL) rendelkező járművekbe is.

Szállítási terjedelem: MT BCB 25/20; MT iQ Basic; BCB kábelkészlet; Nagy terhelésű relé 12 V 80 A; IQ Basic kábelkészlet; Felületre szerelhető burkolat, kábelcsatlakozó, támasztópont.

Műszaki adatok:

MT BCB 25/20 : rendszerfeszültség: 12 V; Töltőteljesítmény 230 V: +20 A; Booster üzemmód: 25 A (ha szükséges); Állítható akkumulátor típus: nedves, zselés, LiFeP04, AGM.

Méretek (Sz x Ma x Mé): 223 x 70 x 270 mm

IQ Basic akkumulátor: Mérési módszer: Indukciós; Kijelző: rendelkezésre álló akkumulátorkapacitás százalékban és Ah-ban; Áram (A) töltésként vagy kisütésként.

Méretek (Sz x Ma x Mé): 95 x 90 x 22 mm

A turistajárművek fedélzeti elektronikája ritkán van gyárilag optimálisan felszerelt. Az utazási komfortot növelő fogyasztók telepítése energiaszükségletüket is növeli. A jó minőségű akkumulátorok általában gyárilag kerülnek beépítésre, de az elégtelen vagy helytelen töltés miatt nem érik el optimális kapacitásukat. A töltési teljesítmény gyakran nagyon alacsony a konnektorban és vezetés közben. Sok „Euro 5” és „Euro 6” jármű is átmenetileg leállítja az akkumulátor töltését. A Büttner Elektronik PowerPack-ei megoldják ezeket a problémákat. Egyetlen töltőközpontként, de a meglévő fedélzeti elektronikával párhuzamosan is csatlakoztathatók és átveszik az optimális töltést. Ez azt jelenti, hogy megbízható töltési teljesítmény (25 A; 30 A; 40 A) mindig rendelkezésre áll a 230 V-os hálózatban és a generátor töltése csökkenésekor. Minden PowerPack rendszer akkumulátorral működő számítógéppel van felszerelve, amely megmutatja, hogy mennyi energia áll még rendelkezésre. A rendszer optimális kiegészítését a napelemes rendszer biztosítja, hogy inaktivitás közben is biztosítva legyen az újratöltés.

összeszerelés

A PowerPack Basic és a PowerPack Classic I és II nagy teherbírású relével (12 V; 80 A) van felszerelve, és könnyen integrálható a sorozatgyártású járművekbe, valamint az EBL-vel felszerelt járművekbe. A PowerPack Classic Power + Classic Power Plus relék nélkül szállítjuk, mivel a nagy teljesítményű BCB-k egyetlen fő töltőközpontként is használhatók önszereléshez vagy átalakításhoz. Ha a PowerPack Classic Power + Classic Power Plus-t párhuzamosan egy meglévő rendszerbe kívánja integrálni, a nagy terhelésű relét (80 A) külön rendelje meg.

Döntés támogatás

A PowerPack Basic ideális azok számára, akik napelemes technológia nélkül szeretnének megtenni, vagy már rendelkeznek rendszerrel. A BCB 25/20 biztosítja az erősítő optimális töltését (25 A) vezetés közben, és a 230 V-os hálózat 20 A-es áramáról is táplálkozik Könnyű telepítés és megbízható információ az akkumulátor maradék kapacitásáról. A PowerPack Classic I segítségével az akkumulátort napenergiával is lehet tölteni. Elegendő a normál fogyasztók és a TV / SAT kompenzálására tavasz és ősz között tápellátás nélkül. A PowerPack Classic II dupla napenergiával kapható. A PowerPack Classic Power nagyobb töltési teljesítményt biztosít szárazföldön és vezetés közben. 30 És mindegyik erősítő üzemmódban és 230 V-os hálózatban biztosítja a gyors töltést. Ha az akkumulátor kapacitását 200 Ah felett kell tölteni, vagy gyorsan szeretné feltölteni a LiFePO4 akkumulátorokat, akkor a PowerPack Classic Power Plus ajánlott. Már csak azt kell mérlegelni, hogy mennyi napenergiára van szükség, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyobb akkumulátorkapacitás mellett több energiafogyasztó van a fedélzeten, és akkor a 220 Wp vagy a 340 Wp napenergia jó döntés.

Termék részletei

Paraméterek

Bruttó tömeg
6 kg
Tömegszélesség
223
Tömegmagasság
70
Tömegmélység
270
Névleges feszültség
12 V, 230 V
Nettó súly
6 kg
Csak kereskedők
Csomagolási méret Legnagyobb méret
51 cm
Csomagolási méret Legkisebb méret
10 cm
Csomagolási méret Közepes méret
34 cm
Származási ország
DE
 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)