MT Travel Line napelem modul - MT-SM 50 TL, 200 watt

MT Travel Line napelem modul - MT-SM 50 TL, 200 watt

TRAVEL LINE Napelem modulok - a mobil megoldás!

322/250
Jelenleg nem elérhető

Egyéb változatok:

Leírás

Travel Line Solar modulok – a mobil megoldás!

Végezetül, van egy mobil modul-megoldás, amely kifejezetten utazási járművekhez készült, abszolút kiváló minőségben – Németországban gyártva. A modulok nem könnyen és összecsukhatóak, különféle körülmények között is bírják a legnagyobb terhelést. A napelemes napenergia a maximális napenergiával rendelkező kis területeken garantált – optimálisan védve egy új, kiváló minőségű, könnyen használható hordozóanyaggal, és a legjobb földhasználatban használva a tengeri terület korszerű.

Egy másik regény az integrált ipari média a weben. Ha erős megállót keres - lakókocsiban vagy jármű oldalán, akkor megvédheti a textilanyagot a festett felülettől.

Az elvégezhető munkának köszönhetően a riasztómodulok egyenként is elkészíthetők, például a Sonnenplatz lejtőire vagy a fára néző kilátással, ami miatt a jármű egyedül áll az árnyékban. Ezt egy 10 m hosszú csatlakozókábel teszi lehetővé. Ezen kívül a tényleges töltési tartományhoz rendelkezésre áll egy mobil napelemes vezérlő (elemes típusú állítható), amelyet minden napelem modulhoz használnak.

Egyszerűen használja az utazóvezetéket a napelem modulok felszereléséhez, töltse be a töltőt, és csatlakoztassa a csatlakozót az akkumulátorhoz.

A Travel Line Szolármodulok felszereltsége : Összecsukható modul kristálycellás technológiával, 10 m-es csatlakozókábel univerzális csatlakozóval, fordított tengelyekkel és ipari mágnesekkel + Solar Regulator Travel Line.

Termék részletei

Paraméterek

Bruttó tömeg
3,8 kg
Kábel hossza
10 m
Rövidzárlati áram A
3 A
Nyitott áramköri feszültség V
22,8 V
Tömegszélesség
432
Tömeg hossza
1256
Névleges teljesítmény WP
50 Wp
Nettó súly
3,2 kg
Csomagolási méret Legnagyobb méret
74 cm
Csomagolási méret Legkisebb méret
3,5 cm
Csomagolási méret Közepes méret
58,5 cm
Napi teljesítmény WH
200 Wh
Típus
MT SM 50 TL
Származási ország
DE
 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)