PiepEi kemping

PiepEi kemping

Főzze meg a tökéletes tojást bármikor, bárhol.
550/500
24,95 €
Adóval együtt Rendelésre Kézbesítés 10-14 napon belül
Mennyiség

Leírás

Mindannyian szeretünk utazni. Vannak, akik a hegyekben lovagolnak, mások inkább a tengerbe merülnek, és még az erkélyeken is van valami, ha nem kell reggel dolgozni. És nem számít, hol nyaral, a reggelit ünnepelni kell, ha kiszakad a mindennapokból.

De persze nincs annál bosszantóbb, mint amikor a nyaralás alatt otthon kell kihagyni a megkedvelt szokásokat. Mint egy tökéletesen főtt tojás a reggelizőasztalon. Hogy ez soha többé ne fordulhasson elő, akár a hegyekben, akár a tengerszinten (a PiepEi minden magasságban pontosan ugyanúgy működik), ott van a PiepEi kemping.

Megfelelő utazóruhában és olyan dallamokkal, amelyek felkeltik vagy kísérik az utazási vágyat. Legyen szó extrém hegymászóról az alaptáborban vagy állandó táborozóról egy finom bordás egyenruhában. Most már mindenki tökéletesen tud tojást főzni. Egyszerűen tárold a PiepEi-t az igazi tojásokkal, főzd meg őket együtt, várd meg, míg a serpenyő énekelni kezd, rakd össze, és csak az igazi tojást egyed.

"Reggeli hangulat" a tökéletesen főtt tojáshoz

"Hit the road jack" a tökéletesen főtt, közepesen lágy tojásokhoz

"Ne aggódj, légy boldog" a tökéletesen főtt kemény tojásért

A termikus megközelítésnek köszönhetően a PiepEi mindig tökéletesen főtt tojást készít. Nem számít, milyen magasságban vagy, nem számít, ha kiesel, és csak magadnak akarsz egy tojást, vagy ha az egész családodnak főzöl. Nem számít, hogy hideg vagy forrásban lévő vízzel kezdjük. Most érezd jól magad a vakáción, tervezd meg a nyaralásod, vagy csak reggelizz otthon vasárnapra. Biztos vagy a tökéletesen főtt tojásban.

Termék részletei

Paraméterek

Színes
bunt
Bruttó tömeg
50 g
Tartalom darab
1
Tömegszélesség
4,9
Tömegmagasság
5,5
Tömegmélység
4,9
Nettó súly
30 g
Csak kereskedők
Csomagolási méret Legnagyobb méret
9,2 cm
Csomagolási méret Legkisebb méret
5,6 cm
Csomagolási méret Közepes méret
5,7 cm
Származási ország
DE
 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)