Kemp PiepEi

Kemp PiepEi

Varte dokonalé vajcia kedykoľvek a kdekoľvek.
550/500
24,95 €
S DPH Na objednávku Doručenie do 10-14 dní
Množstvo

Popis

Všetci radi cestujeme. Niektorí jazdia do hôr, iní sa radšej ponoria do mora a dokonca aj balkóny majú niečo pre seba, ak ráno nemusíte ísť do práce. A bez ohľadu na to, kde ste na dovolenke, raňajky by sa mali sláviť, ak si oddýchnete od každodenného života.

Ale samozrejme nie je nič otravnejšie, ako keď vám musia na dovolenke chýbať zvyky, ktoré ste si doma obľúbili. Ako perfektne uvarené vajíčko na raňajkovom stole. Aby sa to už nikdy nezopakovalo, či už v horách alebo na úrovni mora (PiepEi funguje úplne rovnako vo všetkých nadmorských výškach), je tu Camping PiepEi.

Vo vhodnom cestovnom oblečení a s melódiami, ktoré vzbudzujú alebo sprevádzajú túžbu po cestovaní. Bez ohľadu na to, či ste extrémny horolezec v základnom tábore alebo stály táborník v jemnej rebrovej uniforme. Teraz si každý vie uvariť vajíčka dokonale. Jednoducho uložte PiepEi spolu s pravými vajíčkami, varte ich spolu, počkajte, kým bude panvica spievať, odložte ich spolu a zjedzte iba skutočné vajcia.

„Ranná nálada“ pre dokonale uvarené vajcia

„Hit the road jack“ pre perfektne uvarené stredne mäkké vajcia

„Nebojte sa, buďte šťastní“ za perfektne uvarené tvrdé vajcia

Vďaka tepelnému prístupu produkuje PiepEi vždy perfektne uvarené vajcia. Bez ohľadu na to, v akej ste výške, bez ohľadu na to, či vypadávate a chcete vajíčko iba pre seba, alebo či varíte pre celé svoje rodinné balenie. Nezáleží na tom, či začnete studenou alebo vriacou vodou. Teraz sa bavte na dovolenke, plánujte si dovolenku alebo sa len v nedeľu naraňajkujte doma. Ste si istí dokonale uvareným vajíčkom.

Detaily produktu

Parametre

Farba
farebné
Hrubá hmotnosť
50 g
Obsahová časť
1
Hmotnostná šírka
4,9
Hmotnostná výška
5,5
Hmotnostná hĺbka
4,9
Čistá hmotnosť
30 g
Len pre predajcov
Veľkosť balenia Najväčšia veľkosť
9,2 cm
Veľkosť balenia Najmenšia veľkosť
5,6 cm
Veľkosť balenia Stredná veľkosť
5,7 cm
Krajina pôvodu
DE
 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)