Szaniter tisztító Biodor Kalkex - 10 literes kanna

Szaniter tisztító Biodor Kalkex - 10 literes kanna

Tisztítja és eltávolítja a szagokat mikroorganizmusok segítségével.

450/445
87,90 €
Adóval együtt Rendelésre Kézbesítés 10-14 napon belül
Mennyiség

Egyéb változatok:

Leírás

Otthon és úton, a fürdőszobában, a konyhában és a nappaliban a Biodor tisztítószerek fenntartható és környezetbarát módon távolítják el a szagokat. Ugyanez vonatkozik természetesen a lakóautókra és lakókocsikra is.

Mikrobiológiai segítők

A kellemetlen szagokat gyakran a szerves anyagok baktériumok általi lebomlása okozza. Ha nehezen hozzáférhető helyeken felgyülemlik a törmelék, azt a hagyományos tisztító- és fertőtlenítőszerekkel nehéz eltávolítani. A szoba spray-k és illatadagolók csak rövid távú enyhülést nyújtanak, és néha kellemetlen kevert szagokhoz vezetnek. A mikrobiológiai alapú Biodor tisztítószerek közvetlenül a szag okára hatnak. A Biodore-ban található baktériumok a repedésekbe és illesztésekbe is bejutnak, és eltávolítják a szagtalan szerves maradványokat. Ily módon a szagot okozó baktériumok felfalják az ételt, és jelentősen javítják a higiéniai szintet.

Természetesen kompatibilis

A Bioodor termékek rendkívül hatékonyak, és – a vegyi tisztítószerekkel ellentétben – egyben ártalmatlanok az emberre és a környezetre. Ez teszi a szageltávolítókat számos kereskedelmi és magáncélú alkalmazásra. A benne lévő baktériumok nem patogének, a Biodor nem minősül biocidnek és biológiailag könnyen lebomlik.

Biodor ® Kalkex

Tisztítja és eltávolítja a szagok okát mikroorganizmusok segítségével. Eltávolítja a vízkőfoltokat és a szappanmaradványokat, és késlelteti az új szennyeződéseket és a vízkőképződést. Megakadályozza az új szagok kialakulását a napi használat során. Biológiailag könnyen lebomlik. Fürdőszobához, zuhanyzóhoz, kádhoz és WC-hez. Biztonságos az emberek és a környezet számára.

Termék részletei

Paraméterek

Bruttó tömeg
10 kg
Tartalom mennyisége
10 l
Tömegszélesség
22
Tömegmagasság
30
Tömegmélység
16
Nettó súly
10 kg
Csomagolási méret Legnagyobb méret
31 cm
Csomagolási méret Legkisebb méret
18,5 cm
Csomagolási méret Közepes méret
23 cm
A termék részletei
Biodor
Származási ország
DE
Csomagolás
Kanister
 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(6 hasonló termék)