Egészségügyi tisztító Biodor Kalkex - 1000 ml

Egészségügyi tisztító Biodor Kalkex - 1000 ml

Tisztítja és eltávolítja a szagokat mikroorganizmusok segítségével.

450/444
13,95 €
Adóval együtt Rendelésre Kézbesítés 10-14 napon belül
Mennyiség

Egyéb változatok:

Leírás

Otthon és úton, a fürdőszobában, a konyhában és a nappaliban a Biodor tisztítószerek fenntartható és környezetbarát módon távolítják el a szagokat. Ugyanez vonatkozik természetesen a lakóautókra és lakókocsikra is.

Mikrobiológiai segítők

A kellemetlen szagokat gyakran a szerves anyagok baktériumok általi lebomlása okozza. Ha nehezen hozzáférhető helyeken felgyülemlik a törmelék, azt a hagyományos tisztító- és fertőtlenítőszerekkel nehéz eltávolítani. A szoba spray-k és illatadagolók csak rövid távú enyhülést nyújtanak, és néha kellemetlen kevert szagokhoz vezetnek. A mikrobiológiai alapú Biodor tisztítószerek közvetlenül a szag okára hatnak. A Biodore-ban található baktériumok a repedésekbe és illesztésekbe is bejutnak, és eltávolítják a szagtalan szerves maradványokat. Ily módon a szagot okozó baktériumok felfalják az ételt, és jelentősen javítják a higiéniai szintet.

Természetesen kompatibilis

A Bioodor termékek rendkívül hatékonyak és – a vegyi tisztítószerektől eltérően – egyben ártalmatlanok az emberre és a környezetre. Ez teszi a szageltávolítókat számos kereskedelmi és magáncélú alkalmazásra. A benne lévő baktériumok nem patogének, a Biodor nem minősül biocidnek és biológiailag könnyen lebomlik.

Biodor ® Kalkex

Tisztítja és eltávolítja a szagok okát mikroorganizmusok segítségével. Eltávolítja a vízkőfoltokat és a szappanmaradványokat, és késlelteti az új szennyeződéseket és a vízkőképződést. Megakadályozza az új szagok kialakulását a napi használat során. Biológiailag könnyen lebomlik. Fürdőszobához, zuhanyzóhoz, kádhoz és WC-hez. Biztonságos az emberek és a környezet számára.

Termék részletei

Paraméterek

Bruttó tömeg
1,11 kg
Tartalom mennyisége
1000 ml
Nettó súly
1,11 kg
Csomagolási méret Legnagyobb méret
27,9 cm
Csomagolási méret Legkisebb méret
7,9 cm
Csomagolási méret Közepes méret
8 cm
A termék részletei
Biodor
Típus
Biodor Kalkex
Származási ország
DE
 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)