Kuplungtartó Uebler - X21 S
Kuplungtartó Uebler - X21 S
Kuplungtartó Uebler - X21 S
Kuplungtartó Uebler - X21 S

Kuplungtartó Uebler - X21 S

Kategóriájában a legkönnyebb, legkisebb és legkompaktabb hordozó.

Uebler
136/020
716,00 €
Adóval együtt Rendelésre Kézbesítés 10-14 napon belül
Mennyiség

Egyéb változatok:

Leírás

Az Uebler X21 S és Uebler X31 S kuplungtartók jelenleg kategóriájuk legkisebb, legkönnyebb és legkompaktabb hordozói. Összecsukva szinte minden bőröndben kényelmesen elférnek. A szabadalmaztatott összecsukható rendszernek köszönhetően a hátsó lámpák, a sínek és a tartókeretek teljesen és újra lehajthatók.

Kis méret, hatalmas szállítás: Az Uebler X21 S -t kifejezetten elektronikus kerékpárok szállítására tervezték. 2 db kerékpár szállítására alkalmas, egyenként maximum 30 kg tömegű. Az Uebler X31 S 3, legfeljebb 54 kg súlyú kerékpár szállítására alkalmas. A beépített lábkapcsolóval a billentés különösen egyszerű – még kerékpáron is.

Egy szabadalmaztatott gyorskioldó eszközzel csatlakozik a pótkocsi csatlakozójához. Kidobás - zárja be a kart - kész. További beállítás nélkül a hordozó magától beáll, és rendkívül biztonságosan és stabilan ül az utánfutó vontatóberendezésén. A kerékpárokat 75 mm-es vázátmérőig zárható és levehető távtartókkal, valamint rendkívül biztonságos és kényelmes racsnis rendszerrel rögzítik a kerékpár gumikhoz. A sínek 220 mm-re helyezkednek el egymástól, így a legjobb minőségű kerékpárok között is bőven van hely.

A rendszámtartóba integrált fogantyú, a 13 tűs csatlakozó csatlakozótartója és a szabványos lopásgátló berendezés teszi teljessé az új Uebler X21 S, X31 S modell tulajdonságait.

A speciálisan kifejlesztett, nagy szilárdságú anyagból készült szállítótáska, amely kiegészítő vásárlási lehetőségként rendelhető, garantálja a kényelmes szállítást és magának a hordozónak az áttekinthető tárolását a pincében vagy garázsban.

Termék részletei

Paraméterek

Színes
silber
Másodlagos szín
schwarz
Bruttó tömeg
16,5 kg
E-bike
Szállítási terjedelem kerékpárszállító
2 Befestigungskrallen
Tömegszélesség
119
Tömegmagasság
77
Tömegmélység
64
Anyag
Aluminium
Max kerekek
2
Nettó súly
13,5 kg
Csomagolási méret Legnagyobb méret
68 cm
Csomagolási méret Legkisebb méret
26,5 cm
Csomagolási méret Közepes méret
64 cm
Teherbíró képesség
60 kg
Típus
X21 S
Származási ország
DE
 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)