Motor Minn Kota Traxxis 55

Motor Minn Kota Traxxis 55

Erőteljes és hatékony motorok.

61 382
719,00 €
Adóval együtt Rendelésre Kézbesítés 10-14 napon belül
Mennyiség

Egyéb változatok:

Leírás

A Minn Kota a világ legnagyobb és legrégebbi elektromos külmotor-gyártója. A Minn Kota többek között kompresszoros villanymotor-technológiát és hidegmotoros technológiát fejlesztett ki.

Hidegenergia technológia:

A hasonló motorok néhány perc alatt elérik a 260 °C-os belső motor üzemi hőmérsékletet. A forró motorok nem működnek hatékonyan, és hosszan tartó vezetés közben a lehetséges tolóerő akár egyharmadát is elveszítik. A hidegmotoros technológiának köszönhetően ezek a motorok alacsonyabb, 100 °C-os üzemi hőmérsékleten működnek.

Endura C2, Riptide és MAX

Ezek a modellek megfizethető áron kínálnak megbízhatóságot és teljesítményt. Az új kialakítású konzolnak köszönhetően a motor immár szélesebb rúdhoz is alkalmas. A biztonsági kar elengedése után a motor a fogantyú segítségével dönthető. A billenőmechanizmus és a motortartó törésálló poliamid kompozit anyagból készült, és teljesen ellenáll az UV sugárzásnak. A megfelelő anyagoknak köszönhetően a fehér Riptide 40 / SC különösen alkalmas sós vízben való használatra. Az Endura MAX 55 fokozatmentes fordulatszám-szabályozással rendelkezik, ami pozitív hatással van az energiafogyasztásra – egyetlen akkumulátortöltés akár 5-szöröse a C2 modellek hatótávolságának.

Traxxis 55

Erőteljes és egyben energiatakarékos motor, amely akkumulátor állapotjelzővel van felszerelve a töltési állapot egyszerű ellenőrzéséhez. A speciális tartónak köszönhetően egy kézzel gyorsan ki lehet emelni a vízből és átfordítani a vízbe. A kormányellenállás-szabályozás simáról merevre állítható, a forgó sebességszabályzó fogantyúja 45°-kal felfelé fordítható és 15 cm-rel kitolható.

Termék részletei

Paraméterek

Színes
schwarz
Bruttó tömeg
13,5 kg
Ideális a hajó súlya akár
1500 kg
Névleges teljesítmény
600 W
Névleges feszültség
12 V
Névleges áram
50 A
Nettó súly
10,5 kg
Csomagolási méret Legnagyobb méret
129 cm
Csomagolási méret Legkisebb méret
18 cm
Csomagolási méret Közepes méret
45 cm
A tengely hossza
91 cm
Származási ország
US
Modell
Traxxis 55
Tolóerő
244,2 N
 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)