Motor Minn Kota Traxxis 55

Motor Minn Kota Traxxis 55

61 382
719,00 €
S DPH Na objednávku Doručenie do 10-14 dní
Množstvo

Ďalšie varianty:

Popis

Minn Kota je najväčší a najstarší výrobca elektrických prívesných motorov na svete . Spoločnosť Minn Kota okrem iného vyvinula technológiu turbo elektromotora a technológiu Cool Power.

Technológia Cool Power:

Porovnateľné motory dosahujú prevádzkovú teplotu motora až 260 °C už po niekoľkých minútach vnútorného . Horúce motory nepracujú efektívne a počas dlhšej jazdy strácajú až jednu tretinu svojho potenciálneho ťahu. Vďaka technológii Cool Power tieto motory pracujú pri prevádzkových teplotách nižších o 100 °C.

Endura C2, Riptide a MAX

Tieto modely ponúkajú spoľahlivosť a výkon za dostupné ceny. Vďaka prepracovanému držiaku je teraz motor vhodný aj pre širšie priečniky. Po uvoľnení bezpečnostnej páky je možné motor nakloniť nahor jedným pohybom ruky. Naklápací mechanizmus a držiak motora sú vyrobené z nerozbitného polyamidového kompozitného materiálu a sú úplne odolné voči UV žiareniu. Biely Riptide 40/SC je vďaka zodpovedajúcim materiálom mimoriadne vhodný na použitie v slanej vode. Model Endura MAX 55 je vybavený plynulou reguláciou otáčok , ktorá má mimoriadne pozitívny vplyv na spotrebu energie - na jedno nabitie batérie máte až 5-krát väčší dojazd ako pri modeloch C2.

Traxxis 55

Výkonný a zároveň energeticky úsporný motor, vybavený indikátorom stavu batérie na jednoduchú kontrolu úrovne nabitia. Vďaka špeciálnemu držiaku ho možno rýchlo vytiahnuť z vody a nakloniť nad palubu len jednou rukou. Ovládanie odporu riadenia možno nastaviť od plynulého až po tuhé, otočnú rukoväť na reguláciu rýchlosti možno vyklopiť smerom nahor o 45° a teleskopicky o 15 cm .

Detaily produktu

Parametre

Farba
čierna
Hrubá hmotnosť
13,5 kg
Ideálne pre lode s hmotnosťou do
1500 kg
Nominálny výkon
600 W
Menovité napätie
12 V
Menovitý prúd
50 A
Čistá hmotnosť
10,5 kg
Veľkosť balenia Najväčšia veľkosť
129 cm
Veľkosť balenia Najmenšia veľkosť
18 cm
Veľkosť balenia Stredná veľkosť
45 cm
Dĺžka hriadeľa
91 cm
Krajina pôvodu
US
Model
Traxxis 55
Ťah
244,2 N
 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)