Rovarvédő függöny tolóajtó - Fiat Ducato H2

Rovarvédő függöny tolóajtó - Fiat Ducato H2

pontosan illeszkedik a test kivágásához

500/575
328,90 €
299,00 € Kedvezmény
Adóval együtt Készleten Kézbesítés 2 napon belül
Mennyiség

Egyéb változatok:

Leírás

A Hindermann tovább optimalizálta a jól ismert rovarvédő függönyöket, hogy az olyan zavargók, mint a szúnyogok és a legyek kívül maradjanak, és nő az életkomfort. A Hindermann rovarhálók minden járműtípushoz pontosan igazodnak a karosszéria kivágásához, és mindig lefedik a teljes nyílást. A hátsó ajtók alsó széle mentén vezetőcsík van rögzítve zárásként.

Minden változat többirányú cipzárral rendelkezik, kívül-belül működtethető, és könnyű hozzáférést tesz lehetővé. Ők is származnak. B. A hátsó ajtófüggöny cipzárai úgy vannak elhelyezve, hogy a hátsó ablak kényelmesen nyitható legyen belülről, vagy úgy, hogy a gázpalackszekrényhez vagy tárolóhelyhez kívülről is hozzá lehessen érni anélkül, hogy a teljes területet ki kellene nyitni.

Anyaga : Teljesen kötött, nem gyúlékony poliészter szövet, nagyon jó külső kilátással és jó légáramlással. A napsugarak akár 65%-át védi, így jelentősen csökkenti a járműben a hőfelhalmozódást.

A hátsó ajtó összeszerelése : A csuklópántos rögzítés nagyon egyszerű és gyors a mágneses rögzítésnek köszönhetően. Nincs cipzár, nincs tépőzár. A függönyök pedig ugyanolyan gyorsan lehajthatók. Vezetés közben is rögzítve maradhatnak. Nincs szükség a bővítési helyzet módosítására. A VW T5 / T6 csomagtérajtó képernyője mágneses rögzítéssel is rendelkezik. Csak az öntapadó megfelelőt kell az ajtóbélésre ragasztani. A zsanér ezután mágnescsíkokkal rögzíthető. Egy öntapadó megfelelőt is mellékelünk.

Tolóajtó beépítése : Mágneses rögzítővel vannak rögzítve. Nincs szükség beállításra. Minden változat többirányú cipzárral rendelkezik, amely kívül-belül működtethető.

Termék részletei

Paraméterek

Színes
schwarz
Tengelyes járműmodell
Fahrzeugmodell 2
Bruttó tömeg
1,5 kg
Járműmodell
Fiat Ducato X250/X290, alle Modelle, 06/2006 – ...
Tömegszélesség
136
Tömegmagasság
178,5
Nettó súly
1,4 kg
Csomagolási méret Legnagyobb méret
32 cm
Csomagolási méret Legkisebb méret
7 cm
Csomagolási méret Közepes méret
32 cm
Származási ország
DE
Tető alakja
H2 – Hochdach
Változat
Schiebetür
 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(12 hasonló termék)