Posuvná clona proti hmyzu - Fiat Ducato H2

Posuvná clona proti hmyzu - Fiat Ducato H2

Spodný okraj magnetickej pásky. Pre posuvné dvere s vysokým a dlhým výrezom: univerzálna veľkosť so zipsom v okrúhlom oblúku dverí, len pre pravý východ.
500/575
328,90 €
299,00 € Zľava
S DPH Na sklade Doručenie do 2 dní
Množstvo

Ďalšie varianty:

Popis

Na ochranu pred škodcami, ako sú komáre a muchy, a na zvýšenie komfortu bývania spoločnosť Hindermann ďalej optimalizovala dobre známe sieťky proti hmyzu. Závesy proti hmyzu Hindermann sú presne prispôsobené výrezom karosérie pre každý typ vozidla a v každom prípade zakrývajú celý otvor. Na zadných dverách je pozdĺž spodného okraja namontovaná olovená lišta ako uzáver.

Všetky varianty majú viaccestné zipsy, dajú sa ovládať zvnútra aj zvonka a umožňujú ľahký prístup. Napríklad na závese pre zadné dvere sú zipsy umiestnené tak, aby sa zadné okná dali pohodlne otvoriť zvnútra alebo aby bol prístup do skrinky na plynové fľaše alebo do úložného priestoru možný zvonka bez toho, aby sa musela otvoriť celá plocha.

Materiál: Pevne tkaná, nehorľavá polyesterová tkanina s veľmi dobrou viditeľnosťou smerom von a dobrou cirkuláciou vzduchu. Chráni až 65 % slnečných lúčov, a tým výrazne znižuje zahrievanie vozidla.

Inštalácia na zadné dvere: Závesy sa vďaka magnetickému upevneniu inštalujú veľmi rýchlo a jednoducho. Žiadne lisovacie kolíky, žiadne pásiky suchého zipsu. A rovnako rýchlo sa dajú závesy aj odstrániť. Môžu zostať namontované aj počas jazdy. Závesy nie je potrebné prispôsobovať situácii v interiéri.

Montáž posuvných dverí: Závesy sa pripevňujú pomocou magnetických úchytov. Nastavenie nie je potrebné. Vo všetkých variantoch je zabudovaný viaccestný zips, ktorý sa dá ovládať zvnútra aj zvonka.

Detaily produktu

Parametre

Farba
čierna
Model vozidla s nápravou
Fahrzeugmodell 2
Hrubá hmotnosť
1,5 kg
Model vozidla
Fiat Ducato X250/X290, alle Modelle, 06/2006 – ...
Hmotnostná šírka
136
Hmotnostná výška
178,5
Čistá hmotnosť
1,4 kg
Veľkosť balenia Najväčšia veľkosť
32 cm
Veľkosť balenia Najmenšia veľkosť
7 cm
Veľkosť balenia Stredná veľkosť
32 cm
Krajina pôvodu
DE
Tvar strechy
H2 – Hochdach
Variant
Schiebetür
 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)