Séria riadu Organic - CLUB jedálenský tanier 26 cm, sivá

Séria riadu Organic - CLUB jedálenský tanier 26 cm, sivá

Šetrné k životnému prostrediu a bezpečné pre potraviny.

551/172
Na dotaz

Popis

Kolekcia Organic je vyrobená z nového organického materiálu koziol s prírodnou celulózou: šetrný k životnému prostrediu, bezpečný pre potraviny, 100% recyklovateľný, absolútne bez škodlivých látok, bez formaldehydu alebo BPA. Navyše je mimoriadne odolný, robustný a samozrejme vhodný do umývačky riadu. Výroba v Nemecku umožňuje aj aktívne znižovanie CO 2 krátkymi prepravnými trasami a využívaním zelenej elektriny.

KLIKNITE

Nôž, vidlička, lyžica - hotovo. Konečne je tu rozumný príbor bez ozdôb a v primeranej veľkosti. Všetky diely je možné zasunúť do seba a bez veľkého dohadovania opäť rozobrať. Na uvoľnenie jednoducho zdvihnite nôž za hrot a vytiahnite ho smerom nadol. Všetky kusy príboru sa ľahko uchovajú a vďaka nízkej hmotnosti sa zmestia naozaj do každého vrecka.

KLUB

Fazetové taniere sú ako svieži letný vánok na obede alebo večeri na terase a vydržia aj búrlivé oslavy bez kopy úlomkov. Ich masívne materiály a moderné farby vždy sprostredkujú dobrý pocit z krásne prestretého stola a vďaka svojej ťažkej kvalite zostanú vždy stabilné aj pri silnom poryve vetra.

 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)