Motor Minn Kota Endura MAX 55
Motor Minn Kota Endura MAX 55

Motor Minn Kota Endura MAX 55

61 379
549,00 €
S DPH Na objednávku Doručenie do 10-14 dní
Množstvo

Ďalšie varianty:

Popis

Minn Kota je najväčší a najstarší výrobca elektrických prívesných motorov na svete . Spoločnosť Minn Kota okrem iného vyvinula technológiu turbo elektromotora a technológiu Cool Power.

Technológia Cool Power:

Porovnateľné motory dosahujú prevádzkovú teplotu motora až 260 °C už po niekoľkých minútach vnútorného . Horúce motory nepracujú efektívne a počas dlhšej jazdy strácajú až jednu tretinu svojho potenciálneho ťahu. Vďaka technológii Cool Power tieto motory pracujú pri prevádzkových teplotách nižších o 100 °C.

Endura C2, Riptide a MAX

Tieto modely ponúkajú spoľahlivosť a výkon za dostupné ceny. Vďaka prepracovanému držiaku je teraz motor vhodný aj pre širšie priečniky. Po uvoľnení bezpečnostnej páky je možné motor nakloniť nahor jedným pohybom ruky. Naklápací mechanizmus a držiak motora sú vyrobené z nerozbitného polyamidového kompozitného materiálu a sú úplne odolné voči UV žiareniu. Biely Riptide 40/SC je vďaka zodpovedajúcim materiálom mimoriadne vhodný na použitie v slanej vode. Model Endura MAX 55 je vybavený plynulou reguláciou otáčok , ktorá má mimoriadne pozitívny vplyv na spotrebu energie - na jedno nabitie batérie máte až 5-krát väčší dojazd ako pri modeloch C2.

Traxxis 55

Výkonný a zároveň energeticky úsporný motor, vybavený indikátorom stavu batérie na jednoduchú kontrolu úrovne nabitia. Vďaka špeciálnemu držiaku ho možno rýchlo vytiahnuť z vody a nakloniť nad palubu len jednou rukou. Ovládanie odporu riadenia možno nastaviť od plynulého až po tuhé, otočnú rukoväť na reguláciu rýchlosti možno vyklopiť smerom nahor o 45° a teleskopicky o 15 cm .

Detaily produktu

Parametre

Farba
čierna
Hrubá hmotnosť
12 kg
Ideálne pre lode s hmotnosťou do
1500 kg
Nominálny výkon
600 W
Menovité napätie
12 V
Menovitý prúd
50 A
Čistá hmotnosť
9,5 kg
Dĺžka hriadeľa
91 cm
Krajina pôvodu
MX
Model
Endura MAX 55
Ťah
244,2 N
 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)