Cestovná markíza Lago - Gr. 13, obehu 911-940 cm

Polovice prednej steny sú vymeniteľné. Efekt verandy v prednej stene.

070/111
Na dotaz

Popis

Všestranné použitie, voliteľne s bočnými stenami alebo bez nich.

Atraktívny 5-dielny model nenecháva z hľadiska výbavy a komfortu nič potrebné. Klopy okna v prednej stene chránia pred neželaným vzhľadom. Búrkové napätie v prednej stene umožňuje bezpečné vystuženie.

Odnímateľná predná stena a bočné steny . Deliteľná predná stena. Polovice prednej steny sú vymeniteľné. Predná stena s rolovateľnými vstupnými dverami a verandou. Okno prednej steny je možné uzavrieť okennými chlopňami na zips. Predné nástenné okno vybavené závesmi. Závesné zavesenie cez závesové potrubie. Hemstitch na uchytenie vodorovných pruhov (voliteľné) pod oknami v prednej a bočnej stene.

Bočné steny s veľkými oknami z gázy. Gázové okienko je možné uzavrieť pomocou vyrazenej fóliovej chlopne so zipsom. V oboch bočných stenách vstupné dvere, ktoré sa dajú sklopiť do boku. Pravá bočná stena s dvojitým veterným rohom (výhodné pre aerodynamické karavany).

Strecha vybavená potrubím SHS na bezskrutkové upevnenie hrebeňových tyčí stanu (na želanie je možné objednať prvky klipu Vario). Trvalé vysoké štítové vetranie.

Materiál: Strecha stanu a bočné steny vyrobené z vysoko kvalitnej polyesterovej tkaniny potiahnutej PVC na oboch stranách, mimoriadne odolné proti roztrhnutiu, úplne umývateľné a ľahko sa ošetria. Predná stena vrátane okenných klop z látky Trailtex. trailtex tkanina je ľahká, priesvitná, priedušná a umývateľná.

Prúty nie sú súčasťou balenia, objednávajte prosím osobitne.

 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)