Sun-Blocker G2 Side fr TO 9200, predĺženie 3 m, výška M

Sun-Blocker G2 Side fr TO 9200, predĺženie 3 m, výška M

90 014
MarkízyMarkízaBlokátorThule
284,00 €
S DPH Na objednávku Doručenie do 10-14 dní
Množstvo

Popis

Ľahká bočná stena z priesvitnej sieťoviny, ktorá sa univerzálne hodí na obe strany. Vhodná pre všetky markízy radu 5, 6, 8 a 9. Dodáva sa spolu s napínacou tyčou a napínacími gumami.

Thule Blocker

Inteligentné blokátory nielenže vytvárajú dodatočné súkromie pod markízou, ale v závislosti od verzie chránia aj pred slnkom, dažďom, vetrom a pohľadmi. Ľahko sa montujú a možno ich ľubovoľne kombinovať, aby sa vytvorila optimálna, individuálne prispôsobená ochranná plocha. Sun Blockers pozostávajú z priesvitnej sieťoviny a sú k dispozícii ako bočné a predné panely. Ako bočné a predné steny sú k dispozícii aj Rain and View Blockers, ktoré sú vyrobené z vetruvzdorného PVC. Rain Blockers majú veľké okno. Všetky bočné panely sú univerzálne vhodné pre ľavú a pravú stranu. Montujú sa pomocou napínacích tyčí s integrovanou kederovou lištou, predné časti sa vťahujú do prednej časti markízy. Obe sú pripevnené k nosným pätkám pomocou jednoduchých slučiek.

Použitie

Markízy Thule Blockers možno kombinovať mnohými spôsobmi a vytvoriť tak kompletnú ľahkú markízu. Jednotlivé typy možno dokonca použiť spoločne na vytvorenie súkromného priestoru dokonale prispôsobeného individuálnym potrebám. Všetky jednotlivé diely možno použiť aj v kombinácii s markízou Thule QuickFit.

Merané od spodného okraja kazety markízy po zem

Detaily produktu

Parametre

Montážna výška
225 – 244 cm
Úryvok
3 m
Hrubá hmotnosť
6 kg
Čistá hmotnosť
5,5 kg
Veľkosť balenia Najväčšia veľkosť
131,5 cm
Veľkosť balenia Najmenšia veľkosť
15 cm
Veľkosť balenia Stredná veľkosť
16 cm
Typ
Thule Sun Blocker G2
Krajina pôvodu
BE
Veľkosť stanu
M
 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)