Rain-Blocker Side pre TO Caravan-Style, predĺženie 2,2 a 2,3 m

Rain-Blocker Side pre TO Caravan-Style, predĺženie 2,2 a 2,3 m

Smart Blocker s veľkým oknom pre karavanový štýl Thule Omnistor.
90 098
MarkízyMarkízaBlokátorThule
Na dotaz

Popis

Dažďové zábrany Thule sú vetruvzdorné a majú veľké okná. Sú namontované zvisle a zakrývajú zodpovedajúcu oblasť až po podlahu.

Stredná výška, špeciálne vyhotovenie pre všetky markízy v sérii Thule Omnistor Caravan-Style.

Blokátory Thule

Inteligentné blokovače nielen vytvárajú ďalšie súkromie pod markízou, ale podľa verzie chránia aj pred slnkom, dažďom, vetrom a zvedavými pohľadmi. Ľahko sa pripevňujú a dajú sa navzájom ľubovoľne kombinovať, aby sa vytvorila optimálna, individuálne prispôsobená ochranná oblasť. Slnečné clony pozostávajú z priesvitnej sieťoviny a sú k dispozícii ako bočný a predný panel. Dažďové a výhľadové blokátory, ktoré sú vyrobené z vetruvzdorného PVC, sú dostupné aj ako bočné a predné panely. Dažďové clony majú veľké okno. Všetky bočné diely sú univerzálne vhodné pre ľavú a pravú stranu. Inštalujú sa pomocou napínacích tyčí s integrovanou potrubnou lištou, predné časti sa zaťahujú do čela markízy. Oba sú pripevnené k oporným nožičkám pomocou jednoduchých očiek.

použitie

Thule Blocker možno kombinovať rôznymi spôsobmi až po kompletný stan so svetlou markízou. Jednotlivé typy sa dajú dokonca použiť spoločne, čím sa vytvorí súkromná oblasť, ktorá je dokonale prispôsobená individuálnym potrebám. Všetky jednotlivé diely je možné použiť aj v kombinácii s markízovými stanmi Thule EasyLink a Thule QuickFit.

Merané od spodného okraja kazety markízy po podlahu

 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)