Z-N328 naviceiver 2DIN android DAB+,USB, Spotify

Z-N328 naviceiver 2DIN android DAB+,USB, Spotify

Zenec
40016
399,00 €
cu TVA Pentru a comanda Livrare în 10-14 zile
Cantitate

Din păcate, din cauza creșterii costurilor de transport în România, expediem doar colete de până la 30 kg. În cazul în care greutatea pachetului este mai mare, vă vom informa prin e-mail.

Descriere

Z-N328 je 2-DIN Smartlink direct infotainer najnovšej generácie s kapacitným dotykovým displejom 6,2 / 15,7 cm a dotykovými tlačidlami na prednej strane zariadenia. Ovládanie infotaineru Z-N328 je úplne intuitívne. Čistý digitálny príjem integrovaného DAB + tunera je skutočne pôsobivý, ale Z-N328 boduje aj ďalšími palubnými funkciami: komfortný skenovanie, MOT Slideshow, DLS text, ale aj sledovanie služby DAB <> DAB a DAB <> FM. Vysoko citlivý FM RDS tuner zaisťuje kvalitný príjem konvenčných FM staníc v oblastiach, kde nie je dostupná digitálna sieť DAB +.

Z-N328 podporuje prostredníctvom dvoch portov USB 2.0 prehrávanie všetkých moderných audio a video formátov. USB porty v zadnej časti zariadenia zaisťujú kompletnú dátovú podporu pre toto štandardné rozhranie.

Stále väčšej obľube sa medzi užívateľmi tešia modernej streamovanie hudby. S aplikáciou Spotify a hotspoty zo smartphonu si v zariadení Z-N328 prehráte svoju obľúbenú hudbu aj na cestách. Vo veľkom katalógu hudby Spotify si prehráte staré aj nové hity, ale aj pesničky od svojich obľúbených interpretov alebo playlisty ostatných užívateľov. Z-N328 však drží krok s dobou aj svojimi možnosťami pripojenia a využitie smartphonu - s funkciou SmartLink Direct sa ľahko pripojí ku smartphonom so systémami Android aj iOS. Akonáhle je telefón prostredníctvom funkcie SmartLink Direct pripojený k zariadeniu Z-N328, zobrazí sa obsah displeja smartphonu na užívateľskom rozhraní infotaineru ZENEC. Smartphony so systémom Android umožňujú priame ovládanie aplikácií a všetkých funkcií priamo z dotykového displeja prístroja Z-N328 (u iPhonov sa aplikácia ovládajú priamo zo smartphonu). Moderné jednotka Bluetooth ponúka komfortné handsfree systém, jednoduchú správu obľúbených kontaktov, vyhľadávanie kontaktov v telefónnom zozname podľa prvých písmen mena alebo priezviska a pohodlné A2DP streamovanie hudby. Ďalšie funkciu možno využívať v kombinácii so samostatne predajným kľúčom dongle OBD II: RealDash je aplikácia virtuálna

prístrojovej dosky, na mieru strihaná zariadení Z-N328, so zobrazením výkonu vozidla. Takmer v reálnom čase zobrazuje údaje o

vozidle a motora, ako sú rýchlosť jazdy, mieru preplňovania motora, teplotu oleja, množstvo paliva v nádrži, otáčky motora atď.

Doplnkový balík navigácia: Ak nie ste spokojní s bezplatnou navigáciou vo smartphonu, môžete Z-N328 rozšíriť na kompletne

vybavený navigačný systém. Samostatne predávaný navigačný balíček Z-N328-SDFEU obsahuje najnovšie navigačný softvér ZENEC NextGen a ponúka mapové podklady 47 európskych krajín s bezplatnými aktualizáciami po dobu jedného roka.

 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Produse conexe

(12 alte produse din aceeași categorie)