7 dobrých dôvodov, prečo si požičať karavan

Kategória: Články Dátum: favorite Návštevy: 1500

Dovolenka s karavanom je úplne iný rozmer, ako vyraziť k moru či na lyže s cestovnou kanceláriou. Je to niečo, čo ak skúsite, úplne sa do tohto štýlu života zamilujete.

Dovolenka s karavanom je úplne iný rozmer, ako vyraziť k moru či na lyže s cestovnou kanceláriou. Je to niečo, čo ak skúsite, úplne sa do tohto štýlu života zamilujete. Vyskúšajte dovolenku s karavanom a ak sa pýtate prečo, my vám dávame sedem odpovedí.

Sloboda

Je to najväčšia výhoda karavanu. Je to akoby ste mali auto v porovnaní s mestskou hromadnou dopravou. Nie ste viazaní na ubytovanie, odlety, príjazd, na to kedy vás v hoteli ubytujú. Nepáči sa vám niekde? Naštartujete a idete ďalej. Na dovolenke s karavanom spoznáte viac miest a zažijete skutočnú dovolenku, na ktorej sú možnosti neobmedzené.

Spolupatričnosť

Výhodou je, že všetko robíte spolu. Karavan je praktický v tom, že nasadnete ako rodina alebo priatelia a všetko si zariaďujete sami. Rozhodnete sa navštíviť miestnu reštauráciu, alebo si radšej obed pripravíte z miestnych surovín? Karavan je plne vybavený ako domácnosť, takže rovnako si môžete pripraviť jedlá aj pohodu vo vlastnej réžii. Večer pri ohníku s gitarou nie je žiadny problém. Rovnako ako pozorovanie nočnej oblohy.

Nové zážitky

S karavanom zažijete veci, ktoré v hoteli nikdy nemôžete. Už len fakt, že možno kdesi na odpočívadle vypnete svetlá a ostanete v skutočnej prírode bez umelého osvetlenia je zážitok. S karavanom môžete bývať na miestach, ktoré nemajú ubytovanie. Môžete ostať v kempe, spoznávať nových priateľov a užívať si pohostinnosť kempu. Je to úplne iný zážitok, ako sa dopraviť z domu na miesto dovolenky. S karavanom sa začína dovolenka prvým prejdeným kilometrom.

Rodinné zážitky

Nemáte síce animačný program, ale ste všetci spolu. Staráte sa o oheň, môžete spať pod šírim nebom, užiť si hviezdy. Poznávať súhvezdia, nové končiny a pritom ste vždy spolu. Dovolenka s karavanom vie dokonale posilniť rodinné vzťahy. Ste pokope, tešíte sa a vo všetkom ťaháte za jeden povraz. Je to úžasný zážitok pre deti aj rodičov.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December