Lítiová palubná batéria MT Li - MT Li 180
Lítiová palubná batéria MT Li - MT Li 180

Lítiová palubná batéria MT Li - MT Li 180

322/905
Na dotaz

Ďalšie varianty:

Popis

Palubné batérie LiFePO4 sa vyznačujú vysokou kapacitou, nízkou hmotnosťou a vysokou cyklickou stabilitou. Inteligentný systém riadenia batérií (BMS) bezpečne monitoruje batérie interne. Prevádzka meničov aj s vyšším výstupným výkonom je možná bez akýchkoľvek problémov. Dokonca aj s najmenšou verziou (MT Li 85) je možné prevádzkovať kávovar Nespresso alebo fén s výkonom až 1200 W pomocou meniča (napr. MT 1200SI/SI-N). Už s verziou MT Li 105 je možné používať meniče s výkonom až 1700 W a s batériami s kapacitou 120 Ah a 180 Ah nie je problém používať spotrebiče (fén, vysávač, kávovar atď.) s výkonom až 2000 W. Vyššie výkony možno vyvolať s verziami MT Li 240 a MT Li 300.

Vnútorná BMS zabezpečuje nielen vysoký výkon a monitoruje batériu. Vnútri je nainštalovaných aj niekoľko teplotných snímačov, ktoré optimálne nabíjajú batériu v akomkoľvek klimatickom pásme pri použití paralelných nabíjacích zariadení (nabíjačky, solárne regulátory, boostery atď.). Prostredníctvom prídavného spínacieho vstupu je možné batériu aj úplne odpojiť od napájania. To je ideálne, keď je vozidlo dlhšie zaparkované alebo ak je všeobecne požadovaná funkcia hlavného vypínača pri opustení vozidla. Samozrejme, na batérii je k dispozícii aj pomocný výstup, ktorý udržiava pri živote poplašný systém alebo dôležité pohotovostné spotrebiče. V spojení so zariadením Pro-finder od spoločnosti Thitronik je možné batériu ovládať aj na diaľku prostredníctvom aplikácie. V aplikácii je možné odčítať aj aktuálne napätie a osobitnou zaujímavosťou je funkcia alarmu. Spustená batériou sa automaticky odošle SMS na mobilný telefón, keď napätie palubnej batérie dosiahne kritické nízke napätie.

Puzdro batérie MT Li 85 a MT Li 105 bolo prispôsobené štandardným rozmerom. To znamená, že túto batériu je možné nainštalovať do štandardného držiaka a použité okrúhle svorky znamenajú aj jednoduché pripojenie už namontovaných káblov.

Od veľkosti batérie MT Li 120 je možné pripojovacie káble tiež priamo priskrutkovať. Aj tu je však možné dodatočne pripojiť adaptéry pre okrúhle póly.

Detaily produktu

Parametre

Hrubá hmotnosť
23 kg
Hmotnostná šírka
485
Hmotnostná výška
250
Hmotnostná hĺbka
172
Menovité napätie
12 V
Čistá hmotnosť
22 kg
Veľkosť balenia Najväčšia veľkosť
57 cm
Veľkosť balenia Najmenšia veľkosť
30 cm
Veľkosť balenia Stredná veľkosť
33,5 cm
Detail produktu
Batterien müssen fachgerecht entsorgt werden!, Das Kraftwerk für Ihr Reisemobil • Lithium-Batterietechnik
Typ
MT Li 180
Krajina pôvodu
CN
Kapacita
180 Ah
 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)