Kompletný solárny systém MT Flat Light - MT 220 FL

Kompletný solárny systém MT Flat Light - MT 220 FL

Séria Flat Light sú kvalitatívne absolútne špičkové solárne moduly na priame lepenie
322/835-2
Na dotaz

Ďalšie varianty:

Popis

Ultra ploché solárne systémy MT Flat Light Solar obsahujú kompletné inštalačné príslušenstvo. Každý systém je vybavený kvalitnými samostatnými komponentmi v kvalitnom prevedení. Všetky ultra ploché solárne moduly sú vybavené monokryštalickými vysoko výkonnými článkami. Zachovávajú si svoje vysoké výstupné napätie aj pri extrémnych vonkajších teplotách a zaručujú vysoký denný výkon aj v južných dovolenkových oblastiach.

Vonkajší kábel je odolný voči UV žiareniu a rovnako ako kábel v interiéri odolný voči všetkým vplyvom prostredia. Káblové pripojenie do interiéru je vedené cez extrémne plochý káblový kanál. Takto je zabezpečená extrémne nízka inštalačná výška. Najmodernejšia je aj solárna regulácia.

Všetky kompletné systémy sú tiež vybavené súpravou pripájacích káblov EBL, a preto sú najmodernejšie.

Vybavenie kompletných solárnych systémov: Ultra-ploché solárne moduly s technológiou kryštalických článkov; Solárny regulátor PowerPlus a MT-MPP so strešným potrubím; Sada lepidla pre modul a strešné potrubie: sada káblov; Sada káblov pre vozidlá s EBL; Montážny materiál; Pokyny na lepenie / montáž.

 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)