Klimatizácia Saphir compact
Klimatizácia Saphir compact

Klimatizácia Saphir compact

72 860
VozidloKlimatizácia
1 749,00 €
S DPH Na objednávku Doručenie do 10-14 dní
Množstvo

Popis

Tieto kompaktné a ľahké jednotky, špeciálne vyvinuté na použitie v karavanoch alebo obytných vozidlách, sa montujú do vozidla. Tým sa ťažisko posúva smerom nadol. Vďaka svojim kompaktným rozmerom sa tieto jednotky zmestia napríklad na akékoľvek štandardné sedadlo lavice v karavane alebo obytnom vozidle. Z hľadiska hmotnosti sa jednotky radu Saphir ukazujú ako jedinečne ľahké, najmä vďaka špeciálnej technológii puzdra z EPP, a definujú štandardy pre moderné klimatizačné jednotky. Teplota sa nastavuje pomocou prehľadného infračerveného diaľkového ovládania a reguluje sa úplne automaticky; prevádzku jednotiek možno naprogramovať pomocou integrovaného časovača. Prúd ochladeného a vysušeného vzduchu sa rovnomerne rozdeľuje v interiéri prostredníctvom minimálne 3 nastaviteľných vývodov vzduchu. Vďaka sériovému použitiu filtrov pevných častíc sú jednotky Saphir vhodné aj pre alergikov, pretože vzduch sa zároveň čistí.

Saphir compact je najmenšia a najľahšia klimatizácia v rámci produktovej rady. S chladiacim výkonom 1800 W je určená pre malé a stredne veľké karavany alebo obytné vozidlá. Vďaka nízkej spotrebe energie 2,8 A ju možno bez problémov používať aj v kempoch s nízkou ochranou poistkami. Na zabezpečenie mimoriadneho komfortu počas noci integrovaný režim spánku znižuje otáčky ventilátorov (ventilátorov kondenzátora a výparníka) tak, aby klimatizácia pracovala mimoriadne ticho. Rozmery D 56 x Š 40 x V 29 cm, hmotnosť 20 kg. Od sériového čísla 23091001 ju možno ovládať prostredníctvom panela Truma iNet X a aplikácie Truma iNet X alebo prostredníctvom ovládacieho panela Truma CP plus (č. tovaru 309/496, strana 472).

Jednoduché a pohodlné ovládanie:
Klimatizačné systémy Truma Aventa alebo Saphir možno ovládať buď diaľkovým ovládaním, alebo pomocou ovládacieho panela Truma CP plus (č. výr. 309/496, strana 472). V kombinácii s vykurovacím zariadením Truma (pozri strany 471 - 479) alebo s vykurovacím zariadením Alde Compact 3020 HE je možná aj automatická klimatizácia. Vykurovanie a klimatizácia sa potom riadia automaticky, kým sa nedosiahne požadovaná teplota.

Viac informácií o paneli Truma iNet X nájdete na:
https://www.truma.de/kompatibilitaetsliste-inet-x-panel.

Detaily produktu

Parametre

Farba
čierna
Hrubá hmotnosť
21,7 kg
Hmotnostná šírka
40
Hmotnostná výška
29
Hmotnostná dĺžka
56
Menovité napätie
230 V
Menovitý prúd
2,8 A
Čistá hmotnosť
16,55 kg
Len pre predajcov
Veľkosť balenia Najväčšia veľkosť
62 cm
Veľkosť balenia Najmenšia veľkosť
33 cm
Veľkosť balenia Stredná veľkosť
43 cm
Krajina pôvodu
TH
Chladiaci výkon
1800 W
Model
Saphir compact
 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)