Posuvné dvere na ochranu proti hmyzu - pre Fiat Ducato Typ 250, Typ 290 H1

Posuvné dvere na ochranu proti hmyzu - pre Fiat Ducato Typ 250, Typ 290 H1

presne prispôsobené výrezom na karosérii

500/574
Na dotaz

Ďalšie varianty:

Popis

Spoločnosť Hindermann ďalej optimalizovala známe závesy na ochranu proti hmyzu tak, aby výtržníci ako komáre a muchy zostali vonku a zvýšil sa komfort bývania. Ochranné clony proti hmyzu Hindermann sú presne prispôsobené výrezom karosérie pre každý typ vozidla a zakrývajú vždy celý otvor. Pozdĺž dolného okraja každého zo zadných dverí je ako uzáver pripevnený vodiaci pásik.

Všetky varianty majú viaccestné zipsy, dajú sa ovládať zvnútra aj zvonku a umožňujú ľahký prístup. Také sú z. B. na opone pre zadné dvere sú zipsy umiestnené tak, aby sa dalo zadné okno pohodlne otvárať zvnútra alebo aby bol prístup do skrinky na plynové fľaše alebo úložného priestoru možný zvonku bez toho, aby ste museli otvárať celú plochu.

Materiál : Plne pripletená, nehorľavá polyesterová tkanina s veľmi dobrým výhľadom von a dobrou cirkuláciou vzduchu. Chráni až 65% slnečných lúčov a tým výrazne znižuje hromadenie tepla vo vozidle.

Montáž zadných dverí : Upevnenie závesov je vďaka magnetickému pripevneniu veľmi ľahké a rýchle. Žiadne patentky, žiadne remienky na suchý zips. A rovnako rýchlo sa dajú opäť zložiť záclony. Môžu tiež zostať pripevnené počas jazdy. Úprava situácie pri rozširovaní nie je potrebná. Clona pre dvere batožinového priestoru VW T5 / T6 má tiež magnetické uchytenie. Do ostenia dverí je potrebné nalepiť iba samolepiaci náprotivok. Záves je potom možné pripevniť pomocou magnetických prúžkov. Súčasťou je samolepiaci náprotivok.

Montáž posuvných dverí : Pripevňujú sa pomocou magnetického pripevnenia. Úpravy nie sú potrebné. Všetky varianty majú viaccestný zips, ktorý sa dá ovládať zvnútra aj zvonku.

 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)