Z-N965 1DIN autorádio 9” infotainer

Z-N965 1DIN autorádio 9” infotainer

Zenec
40086
829,00 €
S DPH Na objednávku Doručenie do 10-14 dní
Množstvo

Popis

ZENEC Z-N965 je špičkový DAB + infotainer pre vozidlá s montážnou šachtou 1-DIN. Kapacitné 22,9 cm / 9 TFT HD dotykový displej so skleneným povrchom ponúka obraz vo vysokom rozlíšení (1024 x 600P) pre detailné, ostré zobrazenie. Panel displeja je naklápacie a výškovo nastaviteľný, aby ho bolo možné v kabíne vozidla optimálne vyrovnať. Z-N965 umožňuje jednoduché a úplne bezpečné používanie smartfónu vo vozidle. Vďaka USB (1) portu na zariadení je možné pripojiť telefón priamo k infotaineru - Z-N965 je certifikovaný pre technológie Apple CarPlay a Google Android Auto ™. Telefonovanie, vyhľadávanie cieľov v Google Maps alebo Apple Maps, prehrávanie hudby, posielanie a prijímanie správ - to všetko v maximálne praktickom prevedení s dvoma základnými možnosťami ovládania: pomocou dotykového displeja alebo s využitím hlasových asistentov Apple Siri či Google. Zariadenie Z-N965 je vybavené dvojitým DAB + tunerom, ponúkajúcim kompletné šírke štandardu digitálneho vysielania, vrátane najrôznejších komfortných funkcií, ako je MOT slideshow, DLS text, sledovanie služby DAB <> FM / DAB <> DAB a dynamický zoznam staníc.

Moderné modul Bluetooth 4.2 ponúka pohodlné telefonovanie vo vysokej kvalite s optimalizovaným ovládaním. Z-N965 umožňuje pripojiť tri parkovacej kamery a presvedčí vás takisto svojimi sofistikovanými audio funkciami. Integrovaný obvod DSP s 5kanálové časovou synchronizáciou umožňuje optimalizovať dobu prenosu zvuku do jednotlivých reproduktorov, a prináša tak optimálnu konfiguráciu zvuku ako pre sedadlo vodiča, tak pre spolujazdca. Príslušnú oneskorenie možno nastaviť ako vzdialenosť v centimetroch alebo ako čas v milisekundách. Pomocou 10pásmového grafického ekvalizéra môžete ručne vyladiť zvuk presne podľa parametrov vozidla alebo podľa vlastného vkusu. Pôsobivý zoznam audio funkcií dovršuje aktívna výhybka s high-pass a low-pass filtrami.

Z-N965 podporuje prehrávanie všetkých moderných audio a video formátov z pamäťových zariadení pripojených k USB 2.0 portu. USB (1) port dobíja batérie smartphonov Apple a Android nabíjacím prúdom až 1 000 mA. Z-N965 podporuje prostredníctvom Bluetooth streamovanie hudby A2DP zo smartphonu: rýchlo a ľahko si tak prehráte svoju hudobnú zbierku. Naviceiveru rozšírenie: Pre Z-N965 sú k dostaniu tri softvérové ??navigačné balíčky. S balíčkom Z EMAP66-MH3 (3 roky aktualizáciou máp zdarma) vylepšíte svoj Z-N965 na úroveň plne vybaveného naviceiveru pre osobný automobil. Z-EMAP66-MH3 (3 roky aktualizáciou máp zdarma) a Z-EMAP66-MH7 (7 rokov aktualizáciou máp zdarma) sú navigačné balíčky určené pre obytné vozy - doplnené o celý rad funkcií pre komfort za volanty týchto veľkých vozidiel.





hlavné vlastnosti



Infotainer s 9 HD displejom, rozšíriteľný o funkciu navigácie &bull;

Dotykový kapacitný 9 / 22,9 cm LCD-TFT HD displej (1024 x 600 pixelov) so skleneným povrchom a nastaviteľnou polohou displeja

OSD menu v 15 rôznych európskych jazykoch

Dvojitý DAB + tuner s funkciami dynamický zoznam staníc, sledovanie služby DAB <> FM a DAB <> DAB, MOT slideshow a DLS text

FM RDS rádio s 18 predvoľbami staníc

Google Android Auto ™

Apple CarPlay

Bluetooth 4.2 handsfree modul sa streamovaním hudby A2DP

Ovládanie troch kamerových systémov s automatickým prepínaním a nastaviteľnou mriežkou

Viacfarebné RGB podsvietenie tlačidiel

2x infračervené diaľkové ovládanie vr. maxi-remote

4 x 50 W zosilňovač



univerzálny infotainer



ZENEC Z-N965 je určený pre vozidlá s montážnou šachtou 1-DIN a jeho použitie vo väčšine vozidiel ideálne kombinovať s programovateľným ovládaním volantu alebo infračerveným vstupom, pomocou ktorých sa zariadenie pripája k externému rozhraniu CAN / SWC.



Nastaviteľná poloha displeja



Zariadenie Z-N965 je opatrené mechanizmom nastavenia displeja, pomocou ktorého možno po namontovaní prístroja upraviť sklon (+ 5 ° až -20 °) a výšku displeja (+40 mm až -20 mm). Displej tak bude v ideálnej polohe v akomkoľvek vozidle.



Google Android Auto ™



Z-N965 je certifikovaný pre Google Android Auto. Získate prístup ku kompatibilným aplikáciám a službám online zo svojho smartphonu s Androidom priamo v automobile a budete ich intuitívne ovládať na displeji zariadenia ZENEC alebo pomocou hlasového asistenta Google.

Apple CarPlay



Apple CarPlay je inteligentný, bezpečný a zábavný spôsob, ako používať iPhone v aute. S technológiou

CarPlay môžete telefonovať, navigovať, počúvať hudbu a otvárať textové správy pomocou hlasového

ovládanie Siri.

Kapacitné 22,9 cm / 9 displej



Kapacitné 22,9 cm / 9 LCD TFT dotykový displej so skleneným panelom zaisťuje presné ovládanie ľahkým dotykom. TFT LCD displej si vás získa svojím vysokým jasom a excelentným kontrastom pre exkluzívny prehrávanie videí.

Vysoko citlivý DAB + tuner



Integrovaný, vysoko citlivý dvojitý DAB + tuner je vybavený rôznymi komfortnými funkciami, ako je MOT slideshow, DLS text, sledovanie služby DAB <> FM / DAB <> DAB a dynamický zoznam staníc. Vedľa ľahkého ovládania tak prístroj garantuje tiež úplne čistý príjem.





FM RDS tuner



Rádioprijímač zariadenie Z-N965 je vybavený FM RDS tunerom s integrovanou funkciou potlačenia šumu DSP pre lepší a čistejší zvuk v prípade, že nie sú FM stanice dostatočne silné. Do pamäte je možné uložiť až 18 rádiostaníc.





Bluetooth handsfree modul



Modul ponúka handsfree volaní so synchronizáciou telefónneho zoznamu a funkciou vyhľadávania záznamov podľa mena a priezviska. Ľahko editovateľné menu obľúbených kontaktov s rýchlym vytáčaním je optimalizované pre jazdný komfort. Je vybavené potlačením ozveny a ďalšími filtre DSP pre zrozumiteľnosť reči.





Prepojenie troch kamier



Z-N965 umožňuje pripojiť a ovládať tri kamerové systémy. Využíva pri tom spínané napájanie jednotlivých kamier a automatické zapnutie audiovstupu do mikrofónu kamery po zaradení spiatočky. Kamery možno ručne ovládať z dotykového displeja alebo hardvérovým tlačidlom kamery. Zobraziť možno nastaviteľné mriežky, ktoré vám pomôžu s odhadom vzdialenosti.





Kompatibilita s modernými médiami



Z-N965 podporuje prehrávanie všetkých dnes bežných mediálnych súborov: MP3, M4A, FLAC, AAC (MP4A), WAV, AVI, MP4, H.264, MKV 1080p, MPEG1 / 2/3, MPEG2 / TS, MPG, WMV, XVID .





Časová synchronizácia DSP



Z-N965 disponuje funkciou 4.2kanálové časovej synchronizácie s individuálne nastaviteľnými kanály k optimalizácii priestorového obrazu na sedadle vodiča. Vzdialenosť od reproduktora je možné zadať ako vzdialenosť v cm alebo ako čas v milisekundách.





Aktívne výhybka pre predné a zadné reproduktory



Na pripojenie externého zosilňovača cez RCA linkový výstup a pre predné a zadné reproduktory v spolupráci s interným zosilňovačom prístroja: Aktívne high-pass filter 12 dB / oct. (OFF / 50 Hz / 65 Hz / 80 Hz / 100 Hz / 125 Hz / 160 Hz) zaisťuje čistý prenos do subwoofera alebo odstraňuje basové frekvencie z hlavných reproduktorov.



Menu zvukového nastavenia subwoofera



Pomocou menu nastavenia subwoofera možno do konceptu systému integrovať pasívne subwoofery kombinované so zosilňovačom alebo aktívne subwoofery. Medzi ďalšie možnosti nastavenia patrí low-pass filter so strmosťou 12 dB / oct. pôsobiace na RCA linkový výstup subwoofera (OFF, 65 Hz, 80 Hz, 100 Hz, 125 Hz, 160 Hz), nastaviteľný zisk od -6 dB do +6 dB a spínateľné fázy (0 ° / 180 °).





10-tich pásmový ekvalizér



Pomocou 10pásmového grafického ekvalizéra môžete ručne vyladiť zvuk presne podľa parametrov vozidla alebo podľa vlastného vkusu. Použiť môžete však tiež preddefinovaný Veľké dotykové tlačidlá umožňujú presné ovládanie za

jazdy. Farbu podsvietenie dotykových tlačidiel možno upraviť

tak, aby prístroj Z-N965 dokonale zapadol do interiéru

prakticky akéhokoľvek vozidla.profil ekvalizéra zo zoznamu predvolieb.





Viacfarebné podsvietenie tlačidiel



Veľké dotykové tlačidlá umožňujú presné ovládanie za jazdy. Farbu podsvietenie dotykových tlačidiel možno upraviť tak, aby prístroj Z-N965 dokonale zapadol do interiéru prakticky akéhokoľvek vozidla.



bluetooth



FSC Bluetooth 4.2 handsfree modul

Import až 1 000 záznamov z telefónneho zoznamu (3 telefónne čísla u každého)

Pamäť na záznamy v telefónnom zozname s priamym prístupom

Funkcia rýchleho vytáčania obľúbených kontaktov

Funkcia vyhľadávania v telefónnom zozname podľa mena a priezviska pomocou klávesnice

Zobrazenie značiek ID3 v režime A2DP (interpret, skladba, album)

Interný Bluetooth mikrofón, extra vstup pre externý mikrofón &bull;



&bull; Externý mikrofón je súčasťou balenia.

Multimédia, audio



Dvojitý DAB + tuner pre príjem digitálneho rádia a TPEG

FM RDS rádio s 18 predvoľbami staníc a potlačením šumu DSP

Funkcia Multi-zone

USB (1) 2.0 port na zadnej strane zariadenia pre Apple CarPlay a Android Auto ™

USB (2) 2.0 port na zadnej strane zariadenia na prehrávanie A / V súborov &bull; z pamäťového nosiča USB

5kanálové časová synchronizácia pomocou audio DSP (oneskorenie 0 až 10 ms)

Grafický 10-tich pásmový ekvalizér so 7 predvoľbami

Made for iPod / iPhone

High- a Lowpass fuktr pre predné / zadné / subwoofer so strmosťou 12 dB / okt.

HDMI vstup pre kompatibilné príslušenstvo a mobilné zariadenia

24-bitový D / A prevodník



&bull; Podporované A / V formáty: MP3, FLAC, AAC (MP4A), M4A, WAV, AVI, MP4, H.264, MKV 1080p, MPEG2 / TS, MPG, WMV, Xvid

pripojenie



4.2 RCA predzosilnený linkový výstup (3 V)

3x RCA vstup pre videosignál z kamery (CVBS) so spínaným napájaním a vstupom mikrofónu (CAM1)

1x DIN vstup pre FM anténu

1x SMB vstup pre DAB anténu s 12V fantómovým napájaním

1x USB (1) 2.0 port s ~ 1 000mm nabíjacím prúdom pre zariadenia so systémami Apple iOS a Android

1x USB (2) 2.0 port k prehrávanie A / V súborov (~ 1 000mm nabíjací prúd)

1x RCA A / V vstup pre 2-kanálový audio a video signál (CVBS)

1x RCA A / V M-Zone výstup pre 2-kanálový audio a video signál (CVBS)

1x vstup pre externý BT mikrofón

1x vstup na pripojenie programovateľného SWC rozhranie (ovládanie volantu)

1x infračervený vstup pre externé rozhranie CAN / SWC

1x HDMI vstup



Kompatibilita:



Zariadenie Z-N965 je vhodné pre všetky vozidlá s montážnou šachtou 1-DIN alebo pre špecifické panely rádia s montážnymi sadami 1-DIN. Poznámky k rozmerom a vhodným typom montážnych panelov nájdete na webe firmy ZENEC, a to priamo pri modeli Z-N965 na karte Vehicle Compatibility .



Podrobný prehľad vlastností zariadenia, rozšírené informácie o kompatibilite a obrázky prístroja Z-N965 namontovaného v rôznych vozidlách, nájdete na stránke www.zenec.com v sekcii Technical Specifications / Vehicle Compatibility / Product Images .



Vzhľadom k veľkému 9 displeji treba dať pri inštalácii pozor, aby nebol obmedzený prístup k ovládacím prvkom bezpečnostných

funkcií na palubnej doske, ako sú spínač výstražných smeroviek, priestor modulu airbagu alebo spínače, ktoré by mohli byť zakryté predným

panelom prístroja Z N965.



ZENEC nenesie zodpovednosť za situácie, keď fyzickým zablokovaním funkcií zanikne platné povolenie na prevádzku a / alebo vzniknú druhotnej

náklady. V závislosti od modelu vozidla môže ďalej dôjsť k narušeniu funkcií odkladacích priehradiek, držiakov na dokumenty a pod.



Navigačný softvér pre automobily: Z-EMAP66-PC3

3D navigačný softvér s mapami 47 krajín: západná a východná Európa, Veľká Británia, Turecko, Ukrajina, Rusko a Bielorusko (na 16GB microSDHC karte) &bull;

prémiový balíček európskych POI s viac ako 6,5 miliónmi špeciálnych cieľov

realistické 3D vykreslenie terénu a orientačných bodov, centier miest a odbočiek / zjazdov

Multisenzorový navigácia (Dead Reckoning) pre presné navádzaný aj bez GNSS signálu (tunely, podjazdy, krytá parkoviská atď.)

delená obrazovka navigácie a prehrávanie zobrazuje názvy ulíc, čísla domov a informácie o ďalšom odbočení spolu s jeho aktuálne vzdialenosťou

jazda v jazdných pruhoch, režim tunela, automatický 3D zoom na križovatkách a kruhových objazdoch, inteligentný výpočet alternatívnych trás atď.

Z-N966 podporuje pre niektoré jazyky hlasové navádzanie TTS

TMC prijímač, dopravné servisné dáta TPEG pomocou DAB + (pokrytie podľa konkrétneho štátu, iba bezplatné služby)

3 roky aktualizácií máp zadarmo



&bull; Navigačný balík Z-EMAP66-PC3 neni súčasťou balenia infotaineru Z-N966.

Navigačný softvér pre obytné vozy: Z-EMAP66-MH3 A Z-EMAP66-MH7

3D navigačný softvér pre obytné vozy s mapami 47 krajín: západná a východná Európa, Veľká Británia, Turecko, Ukrajina, Rusko a Bielorusko (na 16GB microSDHC karte) &bull;

prednastavené profily obytného vozidla s doplňujúcimi údajmi o výške, šírke, dĺžke, hmotnosti a prívesu

balíček POI pre kempovanie s približne 20 000 kempingy a destináciami pre obytné autá v Európe

prémiový balíček európskych POI s viac ako 6,5 miliónmi špeciálnych cieľov

realistické 3D vykreslenie terénu a orientačných bodov, centier miest a odbočiek / zjazdov

Multisenzorový navigácia (Dead Reckoning) pre presné navádzanie

aj bez GNSS signálu (tunely, podjazdy, krytá parkoviská atď.)

delená obrazovka navigácie a prehrávanie zobrazuje názvy ulíc, čísla domov a informácie o ďalšom odbočení spolu s jeho aktuálne vzdialenosťou

jazda v jazdných pruhoch, režim tunela, automatický 3D zoom na križovatkách a kruhových objazdoch, inteligentný výpočet alternatívnych trás atď.

Z-N966 podporuje pre niektoré jazyky hlasové navádzanie TTS

TMC prijímač, dopravné servisné dáta TPEG pomocou DAB + (pokrytie podľa konkrétneho štátu, iba bezplatné služby)

3 roky aktualizácie máp (Z-EMAP66-MH3) zadarmo

7 rokov aktualizácie máp (Z-EMAP66-MH7) zadarmo



&bull; Navigačné balíčky Z-EMAP66-MH3 a Z-EMAP66-MH7 nie sú súčasťou balenia infotaineru Z-N966.

Navigácia



Balíček máp pokrývajúce 47 krajín a 6,5 ??milióna prémiových bodov záujmu využíva najnovšie navigačné engine ZENEC NextGen a funkciu multisenzorového navádzanie. Vďaka podrobným 3D mapovým podkladom, TPEG, TMC, automatickému zoomu, asistenta jazdy v jazdných pruhoch a ďalším funkciám premeníte Z-N966 v dokonale vybaveného spoločníka na cesty.

3 alebo 7 rokov aktualizáciou máp zdarma



Aktualizujte si obsah máp v navigačnom balíčku pohodlne - po 3 roky zadarmo (Z-EMAP66 PC3, Z-EMAP66-MH3) alebo 7 rokov zdarma (Z-EMAP66-MH7). Ide o jednoduchú aktualizáciu pomocou PC alebo notebooku a softvéru Toolbox prostredníctvom portálu Naviextras (www.zenec.naviextras.com).

Prednastavené profily vozidla (verzia MH)



Pre uľahčenie navigácie môžete zvoliť niektorý z prednastavených profilov vozidla (osobné / obytný voz, <3,5 t /> 3,5 t - kamión 7,5 t). Po zadaní doplňujúcich údajov o vozidle, ako je výška, šírka, dĺžka, hmotnosť a príves / bez prívesu, dokáže Z-N966 spoľahlivo vypočítať cestu do cieľa a vyhnúť sa obmedzeniam, zakázaným cestám či viaduktům.

Balíček POI pre kempovanie (verzia MH)



Predinštalovaný, podrobný balík bodov záujmu (POI) pre kempovanie poskytuje podrobné informácie o kempoch a možnostiach zastávky pre obytné vozy. Databáza obsahuje približne 20 000 kempov a destináciou pre obytné autá v Európe. To znamená, že môžete vyhľadať vhodné miesto na ceste v danom regióne a priamo porovnať ponúkané služby.

Mapy 47 krajín



Cestujte po Európe chytro - balíček máp pokrýva 47 krajín: západná a východná Európa, Veľká Británia, Turecko, Ukrajina, Rusko a Bielorusko. Vykreslenie terénu a 3D budov je jasné a realistické. Menu a hlasové navádzanie sú dostupné v 28 rôznych jazykoch.

Delená obrazovka navigácia



Z-N966 ponúka obrazovku rozdelenú medzi navigáciu a prehrávanie. Delená obrazovka navigácie zobrazuje názvy ulíc a informácie o ďalšom odbočení spolu s jeho aktuálnej vzdialenosťou. Nikdy tak nestratíte prehľad, a to ani pri počúvaní hudby s aktívnym navádzaním.

Funkcia 3D zoom



Funkcia automatického 3D zoomu na križovatkách a kruhových objazdoch automaticky zväčší časti mapy pri príchode na krížení ciest, kde je potrebné detailnejší pohľad.

Hlasové navádzanie TTS



Navigačné balíček zariadenie Z-N966 podporuje pre niektoré jazyky hlasové navádzanie TTS (Text To-Speech): pri navádzaní navigačný systém hlási názvy ulíc a pomáha tak zachovať lepšiu orientáciu.

TMC / TPEG

 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)