TV alphatronics SLA-24 DSBAI+H, 12/230 voltov

TV alphatronics SLA-24 DSBAI+H, 12/230 voltov

Rada SLA s jedinečnou kvalitou zvuku je teraz vybavená systémom Android 9.0, portálom Netrange SMART TV a integrovaným nahrávaním na pevný disk 64 GB.

alphatronics
70 264
MultimédiáTelevízia
Na dotaz

Popis

Rada SLA v ďalej vyvíjanom variante DSBAI + H s jedinečnou kvalitou zvuku je teraz vybavená systémom Android 9.0, portálom Netrange SMART TV a integrovaným nahrávaním na pevný disk 64 GB.

Vďaka Androidu 9.0 si môžete jednoducho vybrať zo širokej ponuky aplikácií. Vďaka integrovanému prehliadaču je surfovanie hračkou. S novým individualizovaným portálom Netrange SMART TV vám ponúka SLA line + ešte väčší výber zaujímavého obsahu - k dispozícii sú streamovacie služby ako Netflix, Amazon Prime alebo Disney +. Nová je aj funkcia HbbTV s ďalšími informáciami o televíznom programe a možnosťou aktualizácie softvéru cez internet.

Rada SLA je k dispozícii vo veľkostiach obrazoviek 22 ", 24" a 27 ". S modulom alphatronics Bluetooth 5.0 môže televízny prijímač nielen odosielať zvukový signál cez Bluetooth, ale aj prehrávať hudbu z mobilného telefónu na televízore.

Kvalita zvuku nového radu SLA je pôsobivá: vďaka integrovaným reproduktorom vyžarujúcim dopredu s kvalitou zvuku optimalizovanou pre situáciu v obytnom automobile prinášajú zariadenia do vozidla autentický, plný a bohatý zvuk. Teraz môžete prenášať hudbu zo smartphonu do televízora a používať výkonné reproduktory na prehrávanie hudby. Špeciálnym zvýraznením je, že všetky modely majú teraz 64 GB permanentnej pamäte na nahrávanie vybraných televíznych programov. Anténa DVB-T AN 5 je stále súčasťou dodávky všetkých modelov. Pre mimoriadne vysoké požiadavky na reprodukciu obrazu ponúka spoločnosť alpahtronics model SLA-27 BSBAI + H s prehrávačom Blu-Ray.

Vlastnosti:

Nový trojitý tuner (DVB-S / S2, DVB-T / T2, DVB-C s CI +) pre televíziu s vysokým rozlíšením (HDTV), vstup pre DVD prehrávač vpravo, širokouhlý LED displej, modul Bluetooth 5.0

Vstupy / výstupy:

TV tuner, 2 x pripojenie HDMI / ARC, AV vstup, AV výstup, slúchadlá, pripojenie YPbPR, digitálny koaxiálny výstup, RJ45, 2 x pripojenie USB, spoločné rozhranie (CI +)

 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)