Z-N528 2DIN infotainer AppleCarplay/AndroidAuto

Z-N528 2DIN infotainer AppleCarplay/AndroidAuto

Zenec
40084
449,00 €
cu TVA Pentru a comanda Livrare în 10-14 zile
Cantitate

Din păcate, din cauza creșterii costurilor de transport în România, expediem doar colete de până la 30 kg. În cazul în care greutatea pachetului este mai mare, vă vom informa prin e-mail.

Descriere

Z-N528 je 2-DIN infotainer najnovšej generácie s kapacitným dotykovým 6,75 / 17,1cm displejom. Aj za jazdy ho možno úplne intuitívne ovládať pomocou radu hardvérových tlačidiel na prednej strane prístroja. Z-N528 umožňuje ľahké a obzvlášť bezpečné používanie smartfónu v automobile. Prostredníctvom USB (1) portu pripojíte mobil priamo k infotaineru - Z-N528 je certifikovaný pre technológie Apple CarPlay a Google Android Auto. Telefonovanie, navigáciu, príjem a odosielanie správ alebo počúvanie hudby - všetky podporované funkcie môžete pohodlne ovládať pomocou Apple Siri, hlasového asistenta Google alebo z dotykového displeja infotaineru ZENEC. Špeciálne navrhnutými aplikáciami Apple CarPlay a Google Android Auto pre využitie vo vozidle sa minimalizujú rušivé vplyvy, takže sa vodič môže plne koncentrovať na dianie na ceste.

Integrovaný DAB + tuner v infotaineru Z-N528 vás presvedčí čistým príjmom rádia, ale aj svojimi komfortnými funkciami: MOT Slideshow, DLS text, sledovanie služby DAB <> DAB a Comfort Scan. Silný FM RDS tuner potom zabezpečí príjem klasických FM vysielačov v oblastiach s nedostatočnou infraštruktúrou DAB +. Z-N528 podporuje prehrávanie najnovších audio a video formátov z dátového nosiča prostredníctvom portu USB 2.0. USB (1) port navyše dobíja batérie pripojených smartphonov Android a Apple prúdom až 2 000 mA.

V neposlednom rade si vás Z-N528 získa svojimi pokrokovými audio funkciami. Audio DSP s 5kanálové časovou korekciou umožňuje individuálnu konfiguráciu kanálov jednotlivých reproduktorov a tým aj lepšie priestorové nastavenie stereo prehrávanie (Front Staging). Grafický 10pásmový ekvalizér dovoľuje prispôsobiť zvuk charakteristike vozidla alebo osobnému vkusu. Aktívny výhybka s voliteľnými 12dB alebo 24dB / oct hornopropustnými a dolnopriepustným filtre zase umožňuje dokonalú integráciu a ovládanie špičkových reproduktorov a

koncových stupňov. Moderné modul Bluetooth 4.2 podporuje komfortné handsfree telefonovanie za jazdy s jednoduchou správou obľúbených kontaktov. K tomu sa pridáva pohodlné vyhľadávanie kontaktov v zozname podľa začiatočného písmena mena či priezviska a komfortné streamovanie hudby A2DP.



vlastnosti

2-DIN DAB + infotainer

Dotykový kapacitný 6,75 / 17,1cm LCD TFT displej (1024 x 600 pixelov) so skleneným povrchom

OSD menu v 10 rôznych európskych jazykoch

DAB + tuner s funkciami sledovania služby DAB <> DAB, MOT Slideshow, DLS text a Comfort Scan

FM RDS rádio s pamäťou na 18 staníc

Google Android Auto ™

Apple CarPlay

Bluetooth 4.2 s handsfree modulom a streamovaním hudby A2DP

Vstup pre dvoch kamerové systém s funkciou automatického spínania a nastaviteľnými pomocnými líniami &bull; 1

Viacfarebné RGB podsvietenie tlačidiel

Zosilňovač 4 x 50 W



&bull; 1 Nastaviteľné pomocné línie budú ako funkcie k dispozícii až po začatí výroby a budú doplnené v rámci aktualizácie softvéru

bluetooth

Modul Bluetooth 4.2 s funkciou handsfree

Import 1 000 kontaktov po 3 číslach z telefónneho zoznamu

Funkcia rýchlej voľby pre 6 obľúbených kontaktov

Vyhľadávanie kontaktov podľa mena a priezviska

Zobrazenie ID3 tagov v režime A2DP (interpret, stopa, album)

Externý Bluetooth handsfree mikrofón

Multimédia + Audio

Made for iPod / iPhone

Port USB (2) 2.0 na zadnej strane prístroja na prehrávanie A / V súborov &bull; 2 z dátového USB nosiča

Slot na microSD kartu na prehrávanie A / V súborov &bull; 2 z pamäťovej microSD (HC) karty

Časová korekcia s Audio DSP (5CH s oneskorením 0 až 10 ms pre každý kanál)

Grafický 10pásmový ekvalizér so 7 prednastavenými profily

Aktívne frekvenčný výhybka s voliteľnou strmosťou (12 dB / 24 dB / w) a voliteľnými hornopropustnými a dolnopriepustným deliacimi frekvenciami

1x HDMI vstup pre príslušenstvo a kompatibilné mobilné zariadenia

24-bitový D / A prevodník



&bull; 2 Podporované formáty zvuku a videa: MP3, FLAC, AAC, WMA, AVI, MPEG-1/2, MPEG4, M4V (H.264), MKV 1080p, WMV, XviD

pripojenie

4.2 predzosilnený výstup cinch (3 V)

1x DIN vstup pre FM anténu

1x SMB vstup pre DAB anténu s 12V napájaním

2x cinch A / V vstup pre signál kamery (CVBS) so spínaným napájaním a vstupom mikrofónu (CAM1)

1x USB (1) 2.0 port s nabíjacím prúdom až 2 000 mA pre Smarphone s Apple iOS alebo Android

1x USB (2) 2.0 port pre prehrávanie A / V súborov &bull; 2 z dátového USB nosiča

1x cinch video výstup (CVBS, NTSC)

1x cinch A / V vstup s automatickým prepínaním NTSC / PAL (CVBS)

1x HDMI vstup pre príslušenstvo alebo s HDMI kompatibilné mobilné zariadenia

1x vstup pre 3,5 mm jack externého Bluetooth mikrofónu

1x vstup na pripojenie externého rozhrania CAN / SWC



&bull; 2 Podporované formáty zvuku a videa: MP3, FLAC, AAC, WMA, AVI MPEG-1/2, MPEG4, M4V (H.264), MKV 1080p, WMV, XviD



Viacfarebné podsvietenie tlačidiel



Z-N528 je vhodný do všetkých vozidiel s montážnou šachtou 2-DIN. Prístroj má viacfarebné RGB podsvietenie tlačidiel, ktoré zaisťuje optimálne prispôsobenie farbe osvetlenia kabíny.





Kapacitný TFT LCD displej



Kapacitné 6,75 / 17,1cm dotykový displej so skleneným povrchom umožňuje presné ovládanie funkcií - stačí ľahký dotyk. Displej sa vyznačuje vysokou svietivosťou a detailným, prirodzeným obrazom.





DAB + digitálny tuner



Integrovaný DAB + tuner ponúka dôležité komfortné funkcie, ako: sledovanie služby DAB <> DAB, MOT Slideshow, DLS text a Comfort Scan. Umožňuje stabilný, čistý príjem digitálnych rozhlasových staníc.





Apple CarPlay



Apple CarPlay je inteligentný, bezpečný a zábavnýzpůsob využitie iPhonu v aute. S aplikáciou CarPlay môžete telefonovať, navigovať, počúvať hudbu a pomocou hlasovej asistentky Siri vybavovať dokonca aj textové správy.





Google Android Auto ™



Technológia Android Auto bola vyvinutá špeciálne na použitie smartphonov s Androidom v aute. S aplikáciou Android Auto ™ získate prístup ku kompatibilným aplikáciám a službám online - s intuitívnym ovládaním z dotykového displeja alebo s využitím hlasového asistenta Google.





Bluetooth handsfree modul s A2DP



Pohodlné handsfree telefonovanie s vyhľadávaním v telefónnom zozname podľa mena a priezviska, editovateľné menu obľúbených kontaktov, bezdrôtové streamovanie hudby prostredníctvom A2DP a mnoho ďalšieho - to všetko ponúka Bluetooth infotaineru Z-N528.





FM tuner s DSP



K zlepšeniu kvality príjmu slabého FM signálu je Z-N528 vybavený inovatívnym modulom FM RDS tunera s potlačením šumu DSP. Do pamäti prístroja si navyše môžete uložiť až 18 svojich obľúbených staníc.





Kompatibilita s najnovšími médiami



Z-N528 podporuje prehrávanie najrozšírenejších mediálnych súborov: MP3, FLAC, AAC, WMA, AVI, MPEG-1/2, MPEG4, M4V (H.264), MKV 1080p, WMV a XviD.





Bohaté predvoľby ekvalizéra



S 10pásmovým grafickým ekvalizérom vyladíte zvuk presne podľa vlastností svojho vozidla alebo podľa svojich preferencií. K optimalizácii prehrávania môžete použiť aj niektorý z prednastavených profilov ekvalizéra.





5kanálové časová korekcia



Z-N528 disponuje pre všetkých 5 kanálov nezávisle nastaviteľnou časovou korekciou k optimalizácii stereo zvuku a stagingu. Oneskorenie možno pritom pre každý kanál stanoviť v centimetroch alebo v milisekundách (1 cm / 0,1 ms).





Aktívne frekvenčný výhybka



Z-N528 disponuje frekvenčný výhybkou na báze DSP s 12dB alebo 24dB / oct strmosťou. Signál dolnej priepustu možné nastaviť v konfigurácii subwoofera, voliteľné deliace frekvencie nájdete v menu na nastavenie hornopropustného filtra: 50/65/80/100/125/160 Hz





nastavenie subwoofera



Aktívny subwoofer alebo zosilňovač môžete pomocou menu Subwoofer Audio Setup prepojiť do jedného systémového konceptu. K optimálnemu vyladenie basového signálu do externého subwooferu môžete nastaviť strmosť 12 alebo 24dB / oct, Gain a Phase.





Prepojenie s multifunkčným volantom



Pomocou samostatne predávaných rozhrania Stalk / CAN, dostupných pre takmer všetky typy vozidiel, možno Z-N528 prepojiť s cieľovým vozidlom. Základné audio a handsfree funkcie sú v normálnom prípade integrované.





HDMI vstup



Cez HDMI je možné k Z-N528 pripojiť príslušenstvo a kompatibilné smartphony s HDMI výstupom a prehrávať A / V súbory. Obraz a zvuk možno na prístroji zrkadliť tiež prostredníctvom doplnkového WiFi dongle.





Rozhranie parkovacej kamery



Z-N528 umožňuje pripojiť dve kamery. CAM1 sa automaticky aktivuje zaradením spiatočky, CAM2 sa ovláda ručne. Systém je navyše vybavený audio vstupom pre mikrofón a technológií overlay pre obraz videa (overlay dostupný v aktualizačným balíčku od Q2_2020).

 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Produse conexe

(12 alte produse din aceeași categorie)