Lítiová batéria PowerUnit - 85 Ah

Lítiová batéria PowerUnit - 85 Ah

Inštalačná sada LiFePO4 85 Ah
323/123
1 259,00 €
S DPH Na objednávku Doručenie do 10-14 dní
Množstvo

Ďalšie varianty:

Popis

  • Jednoduchá montáž
  • výrazne väčšia kapacita
  • možnosť vysokého odberu prúdu
  • systém nezávislý od vonkajšej teploty
  • extrémne dlhá životnosť celého batériového systému
  • konečne sa vozidlo môže používať samostatne

PowerUnit umožňuje jednoduchú a bezpečnú kombináciu batérie LiFePO4 od spoločnosti Büttner Elektronik s existujúcou palubnou batériou (AGM/gél/tekutá kyselina). Oba batériové systémy sa spájajú pomocou priloženej sady káblov. Špeciálny počítač batérie monitoruje a riadi systém. Ten je pripojený k systému BMS (battery management system) lítiového akumulátora a tiež zabraňuje ďalšiemu nabíjaniu existujúcimi nabíjacími systémami, ak je lítiový akumulátor plne nabitý, ale nabíjacie zariadenie musí ešte nabíjať nainštalovaný palubný akumulátor vzhľadom na jeho charakteristiku AGM alebo gélovú batériu. Okrem toho počítač batérie zobrazuje ešte dostupnú celkovú kapacitu celého systému batérie v priestore pre cestujúcich.

Výhoda: Všetky existujúce nabíjacie zariadenia môžu zostať vo vozidle a naďalej sa prevádzkovať. Zvyčajne nová alebo ešte nepoškodená palubná batéria - bez ohľadu na kapacitu a typ - zostáva nainštalovaná a funguje výlučne ako záložná batéria. Používa sa vtedy, keď je lítiový akumulátor takmer úplne vybitý alebo ho počítač akumulátora vypol v dôsledku vonkajších okolností. Odpojenie sa aktivuje pri extrémne nízkych teplotách alebo ak sa lítiová batéria musí vypnúť z dôvodu vysokých teplôt v interiéri.

Doplnková funkcia: Ak sa vozidlo nepoužíva ako cestovné vozidlo, možno ju nastaviť na počítači batérie stlačením tlačidla. Pokiaľ je táto odpočinková funkcia aktivovaná, lítiový akumulátor nie je plne nabitý, ale udržiava sa v optimálnom stave čiastočného nabitia. Tým sa výrazne zvyšuje životnosť batérie LiFePO4.

Tip: Dlhší čas nabíjania v dôsledku zvýšenej kapacity batérie možno kompenzovať prídavnou nabíjačkou. Ideálne sú kompaktné nabíjačky (strana 524) s prúdom 25 A (MT PL 1225) alebo 50 A (MT PL 1250).

Rozsah dodávky: Inštalačná súprava s akumulátorom LiFePO4, riadiaci počítač akumulátora, súprava inštalačných káblov vrátane poistky proti vysokému zaťaženiu.

Detaily produktu

Parametre

Typ osi
Typ 1
Hrubá hmotnosť
12,9 kg
Menovité napätie
12 V
Menovitý prúd
85 A
Čistá hmotnosť
11,4 kg
Veľkosť balenia Najväčšia veľkosť
47 cm
Veľkosť balenia Najmenšia veľkosť
27,5 cm
Veľkosť balenia Stredná veľkosť
34 cm
Detail produktu
Batterien müssen fachgerecht entsorgt werden!
Typ
PowerUnit I
Krajina pôvodu
CN
 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)