Kompletný hybridný solárny systém - MT 240-2-H, 240 wattov

Kompletný hybridný solárny systém - MT 240-2-H, 240 wattov

Tento systém je možné kombinovať s palivovým článkom EFOY.

322/233-1
Na dotaz

Popis

Tento kompletný systém MT-Solar je možné kombinovať s palivovým článkom EFOY. Oba systémy sú navzájom navrhnuté a je možné ich prepojiť jednoduchým konektorovým pripojením.

Systém je riadený a monitorovaný batériovým počítačom MT 4000-H. Ovládací prvok rozhodne, či a kedy je palivový článok zapnutý. Zohľadňuje sa okrem iného spotrebovaná elektrina, kapacita batérie a prevládajúce poveternostné podmienky. Ak je solárna energia nedostatočná na úplné nabitie batérie do večera, palivový článok sa spustí automaticky. Hybridný systém, ktorý optimálne využíva výhody oboch systémov, zaisťuje, aby bol na palube vždy dostatok energie. Kompletné solárne systémy sú prevádzkované s jedným (MT 120-H) alebo dvoma (MT 240-H) výkonovými modulmi MT 120 v spojení s ultramoderným solárnym regulátorom MPP so snímačom teploty. Systém MT 120-H je ideálny pre malé a stredné vozidlá. MT 240-H zaručuje optimálny nabíjací výkon aj pre väčšie vozidlá, ktoré sa používajú po celý rok. Kompletné systémy sú dodávané pripravené na inštaláciu so všetkým potrebným príslušenstvom, ale bez palivového článku! Objednávajte palivový článok podľa vášho výberu osobitne na strane 512/513.

Výbava: Monokryštalický (solárne) moduly 120 Wp MT - solárny regulátor MPP - sada strešného spojlera vrátane príslušenstva - strešný kanál - servis / blok distribútora - sada lepidla pre sadu spojlera a strešný kanál - sada káblov zvnútra / zvonku - sada káblov pre vozidlá s EBL - Montážny návod a montážny materiál - Malé diely - Ovládacie vedenie k palivovému článku EFOY, batériový počítač MT 4000-H

 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)