PowerPack Basic s BCB 25/20

PowerPack Basic s BCB 25/20

322/680
975,00 €
S DPH Na objednávku Doručenie do 10-14 dní
Množstvo

Popis

PowerPack Basic možno nainštalovať paralelne k existujúcej základnej elektronike v akomkoľvek cestovnom vozidle. BCB 25/20 dodáva po pripojení k sieti (230 V) ďalších 20 A. Počas cesty pracuje BCB v režime posilňovača. Zapne sa v prípade potreby, vyžiada si nabíjací prúd 25 A, reguluje na požadované nabíjacie napätie (nastaviteľný typ batérie) a nabíja mokré, gélové, LiFePO4 alebo AGM batérie s optimálnou charakteristikou IUoU. Zaručuje konštantný nabíjací prúd pre vozidlá "Euro 5" a "Euro 6". Batériový počítač MT iQ Basic, ktorý je súčasťou súpravy, zobrazuje zostávajúcu kapacitu batérie, spotrebu prúdu a aktuálne nabitie stlačením tlačidla.

Jednoduchá inštalácia: Súčasťou súpravy je relé na vysoké zaťaženie (80 A) so súpravou káblov. Vďaka tomu je inštalácia BCB a počítača batérie veľmi jednoduchá, a to aj na vozidlá s už nainštalovaným elektrickým blokom (EBL).

Rozsah dodávky: MT BCB 25/20; MT iQ Basic; sada káblov BCB; relé vysokého zaťaženia 12 V 80 A; sada káblov iQ Basic; kryt karosérie, konektor kábla, podperný bod.

Technické údaje:

MT BCB 25/20: systémové napätie: 12 V; nabíjací výkon 230 V: +20 A; režim posilňovača/vodiča: 25 A (ak je to potrebné); nastaviteľný typ batérie: Mokrá, gélová, LiFePO4, AGM.

Rozmery (š x v x h): 223 x 70 x 270 mm

Battery iQ Basic: Metóda merania: Zobrazenie: existujúca kapacita batérie v % a Ah; prúd (A) ako nabíjanie alebo vybíjanie.

Rozmery (š x v x h): 95 x 90 x 22 mm

Palubná elektronika cestovných vozidiel je len zriedka optimálne vybavená ex works. Inštalácia spotrebičov, ktoré zvyšujú komfort cestovania, zvyšuje aj potrebu energie. Vysokokvalitné batérie sú zvyčajne namontované ex works, ale kvôli nedostatočnému alebo nesprávnemu nabíjaniu nemôžu dosiahnuť svoju optimálnu kapacitu. V zásuvke, ako aj počas cesty je kapacita nabíjania často veľmi nízka. Okrem toho sa v mnohých vozidlách "Euro 5" a "Euro 6" nabíjanie batérie dočasne úplne zastaví. Tieto problémy rieši PowerPack od spoločnosti Büttner Elektronik. Možno ich pripojiť ako jediné nabíjacie centrum, ale aj paralelne k existujúcej palubnej elektronike a prevziať optimálne nabíjanie. Takto je vždy k dispozícii spoľahlivý nabíjací výkon (25 A; 30 A; 40 A) v sieti 230 V, ako aj pri poklese nabitia alternátora. Všetky systémy PowerPack sú vybavené počítačom batérie, ktorý ukazuje, aká kapacita je ešte k dispozícii. Systém je optimálne doplnený solárnym systémom, ktorý zabezpečuje dobíjanie aj počas odstávok.

Montáž

PowerPack Basic a PowerPack Classic I a II sú vybavené relé pre vysoké zaťaženie (12 V; 80 A) a dajú sa jednoducho integrovať aj do štandardných vozidiel s EBL. PowerPack Classic Power + Classic Power Plus sa dodávajú bez relé, pretože veľmi výkonné BCB sa môžu používať aj ako jediné hlavné nabíjacie centrum pri prestavbách pre samopostavy alebo dodávky. Ak sa majú PowerPack Classic Power + Classic Power Plus integrovať do existujúceho systému paralelne, objednajte si relé s vysokým zaťažením (80 A) samostatne.

Pomôcka pri rozhodovaní

PowerPack Basic je ideálny pre tých, ktorí sa chcú zaobísť bez solárnej technológie alebo ktorí už systém majú. BCB 25/20 poskytuje optimálne posilňovacie nabíjanie (25 A) počas jazdy a dodatočne napája 20 A pri sieti 230 V. Jednoduchá inštalácia a spoľahlivé informácie o zostávajúcej kapacite batérie. S PowerPackom Classic I možno batériu nabíjať aj pomocou solárnej energie. To postačuje na kompenzáciu štandardných spotrebičov a TV/SAT v období od jari do jesene bez pripojenia k elektrickej sieti. Pre dvojnásobnú solárnu energiu je k dispozícii PowerPack Classic II. PowerPack Classic Power poskytuje väčší nabíjací výkon na brehu a v režime jazdy. Po 30 A v režime posilňovača a v sieti 230 V zabezpečuje rýchle nabíjanie. Ak máte na nabíjanie akumulátory s kapacitou nad 200 Ah alebo chcete rýchlo nabíjať akumulátory LiFePO4, odporúča sa PowerPack Classic Power Plus. Zostáva už len zvážiť, aký veľký solárny výkon je potrebný, pričom skúsenosti ukazujú, že pri vyššej kapacite batérií je na palube aj viac spotrebičov energie a solárny výkon 220 Wp alebo 340 Wp je potom dobrým rozhodnutím.

Detaily produktu

Parametre

Hrubá hmotnosť
6 kg
Hmotnostná šírka
223
Hmotnostná výška
70
Hmotnostná hĺbka
270
Menovité napätie
12 V, 230 V
Čistá hmotnosť
6 kg
Len pre predajcov
Veľkosť balenia Najväčšia veľkosť
51 cm
Veľkosť balenia Najmenšia veľkosť
10 cm
Veľkosť balenia Stredná veľkosť
34 cm
Krajina pôvodu
DE
 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)